Illés Haibo - Melykó Richárd

STILL PLAYBACK

2400 Ft
NEXTFESZT és Trafó bérlet érvényes, de belépésre nem jogosít. Bérletvásárlás és online beváltás.

Visszajátszás 2022. február 27-re. 7 nappal a Pekingi Téli Olimpia vége után, 5 nappal azelőtt, hogy az MV Helt észt teherhajó egy robbanás következtében elsüllyedt a Fekete-tengerben. 9 nappal azután, hogy nyilvánosságra hozzák az Eurovíziós Dalfesztivál színpad tervét és 10 nappal azelőtt, hogy megtalálják az 1915-ben elsüllyedt Endurance nevű hajó roncsát a Weddell-tenger alatt. 3 nappal az orosz-ukrán háború kitörése után, 16 nappal azelőtt, hogy a STILL PLAYBACK két előadójának a lánya megszületik.

Visszajátszás 2022. február 27-re. Egy olyan napra, amikor Illés Haibo és Melykó Richárd performanszt állított a Kabinban egy olyan eljövendőnek, ami akkor még nem következett be. Egy olyan állapotnak, ami biztos fordulóponttal járt. Előadásukban a bekövetkezett események visszajátszhatóságát vizsgálják, miközben figyelembe veszik a tapasztalatot és annak rétegszerűségét. Milyen minőségben lehet visszatalálni ahhoz az izgalomhoz, amely egykor végig kísért egy esemény végbemeneteléig?

Egy évvel 2022. február 27-e után, egy családias diavetítés keretein belül, a Kabinban várják a IV.NEXTFESZT közönségét egy különleges meséléssel, amelyben a közös időből kiindulva játsszák vissza azt, ami egyszer már bekövetkezett.TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h - előadás vége + 30 perc, max. 22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h, vasárnap és hétfőn zárva.
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Nagytermi előadásnapokon: 16-22h.
  • Nyitva: szerda-szombat: 16h-19h. Vasárnap: 10h-14h.
  • Hétfőnként és keddenként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek