Illés Haibo - Melykó Richárd

STILL PLAYBACK

2400 Ft
NEXTFESZT és Trafó bérlet érvényes, de belépésre nem jogosít. Bérletvásárlás és online beváltás.

Visszajátszás 2022. február 27-re. 7 nappal a Pekingi Téli Olimpia vége után, 5 nappal azelőtt, hogy az MV Helt észt teherhajó egy robbanás következtében elsüllyedt a Fekete-tengerben. 9 nappal azután, hogy nyilvánosságra hozzák az Eurovíziós Dalfesztivál színpad tervét és 10 nappal azelőtt, hogy megtalálják az 1915-ben elsüllyedt Endurance nevű hajó roncsát a Weddell-tenger alatt. 3 nappal az orosz-ukrán háború kitörése után, 16 nappal azelőtt, hogy a STILL PLAYBACK két előadójának a lánya megszületik.

Visszajátszás 2022. február 27-re. Egy olyan napra, amikor Illés Haibo és Melykó Richárd performanszt állított a Kabinban egy olyan eljövendőnek, ami akkor még nem következett be. Egy olyan állapotnak, ami biztos fordulóponttal járt. Előadásukban a bekövetkezett események visszajátszhatóságát vizsgálják, miközben figyelembe veszik a tapasztalatot és annak rétegszerűségét. Milyen minőségben lehet visszatalálni ahhoz az izgalomhoz, amely egykor végig kísért egy esemény végbemeneteléig?

Egy évvel 2022. február 27-e után, egy családias diavetítés keretein belül, a Kabinban várják a IV.NEXTFESZT közönségét egy különleges meséléssel, amelyben a közös időből kiindulva játsszák vissza azt, ami egyszer már bekövetkezett.TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Jegypénztárunk augusztus 22-ig zárva tart.:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h - előadás vége + 30 perc, max. 22h
  • stúdió-, kabin- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • A Trafó Galéria 2024 szeptemberéig nyári szünet miatt zárva tart.
  • -
  • -
Elérhetőségek

  • A Trafó Kortárs Művészetek Háza Nonprofit Kft. Budapest Főváros Önkormányzata fenntartásában működik.

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek