JEGY | BÉRLET | KEDVEZMÉNY

Kedves nézőnk! Jegyeidet a trafo.jegy.hu-n, bérletedet a trafo.jegy.hu/seasonticket-en tudod megváltani, kezelési költség nélkül, SZÉP-kártyával is. Ha személyesen kényelmesebb, várunk a Trafó jegypénztárában, ahol kártyával és készpénzzel egyaránt tudsz fizetni.
Vásárlás előtt tájékozódj lejjebb az online is igénybe vehető kedvezményekről (25% diák, szenior, pedagógus, fogyatékkal élő látogatóinknak), vagy kérd pénztárunk segítségét! Személyesen többek között kerületi és budapesti lakosként, de számos tagkártya tulajdonosaként is jogosult vagy jegyár kedvezményre.
Ha egynél többször jössz (párban), vagy kettőnél többször (egyedül) egy évadban, a Trafó bérleteket neked találtuk ki. 💚
Kattints a részletekért:

BÉRLETEK  ↴ 

Trafó 3x: 11 000 Ft (3 előadás)
Trafó 2x2: 15 000 Ft (párban 2, szólóban 4 előadás)
Trafó 2x3: 21 000 Ft (párban 3, szólóban 6 előadás)
Trafó 2x4: 27 500 Ft (párban 4, szólóban 8 előadás)

Bérleteink automatikus belépésre nem jogosítanak, ezért kérünk, időben váltsd ki bérletes jegyeidet:
- online itt (a megváltott jegyeket a "Felhasznált jegyek" fül alatt tudod letölteni),
- vagy személyesen, pénztári nyitvatartási időben.

A 2023. április 1. és 2024. március 31. között kiadott bérletek 2024. június 15-ig, a 2024. április 1. után kiadott bérletek a vásárlás napjától 2025. június 15-ig érvényesek. 

KEDVEZMÉNYEK  ↴ 

25% kedvezmény:  Diák / Pedagógus / Szenior / Fogyatékkal élő és kísérője
A kedvezmény online igénybevételéhez a kedvezményre jogosító igazolvány egyszeri bemutatása szükséges, személyesen a Trafó jegypénztárában, vagy e-mailben a jegypenztar@trafo.hu címen.

30% kedvezmény: Felsőfokú színház és tánc képzések tanulói
20% kedvezmény: Ferencvárosi (IX. kerületi) lakos / ÉnBudapestem app / Magyar Narancs kártya / Tilos Támogatói Tagkártya / Galaktika gyémántkártya
10% kedvezmény: CEU Alumni kártya / Francia Intézet IF Pass kártya / Goethe Intézet ViP-kártya / Galaktika platinakártya

Iskolák és csoportok: 10 fő feletti felnőtt csoportoknak 10%, diákcsoportoknak 30% kedvezményt biztosítunk a belépőjegyek árából. További információkkal és jegyfoglalással kapcsolatban érdeklődni a jegypenztar@trafo.hu címen, illetve a jegypénztárunkban lehet.

A kedvezményes belépőjegyeket kizárólag a kedvezményre jogosító igazolvány/kártya felmutatása ellenében tudjuk kiadni, az  igazolvány/kártya tulajdonosa (egy fő) részére. A kedvezmények nem összevonhatóak.

SAJTÓ/SZAKMAI JEGY IGÉNYLÉSE  ↴ 

Az előadóművészeti szakma és a sajtó munkatársai részére előadásainkra korlátozott számban sajtó/szakmai jegyet biztosítunk 50%-os árkedvezménnyel. A korlátozott számra való tekintettel minden igénylőnek csak egy szakmai/sajtójegyet áll módunkban biztosítani, a második fő teljes áron nézheti meg az előadást.

Kérjük a sajtó munkatársait, hogy a sajto@trafo.hu címre küldjék be jegyigényüket az adott előadást megelőzően legalább három nappal, jelezve, hogy melyik orgánum képviseletében írnak, illetve hogy terveznek-e megjelenést a program kapcsán.

Az előadóművészeti szakmában dolgozók a barda@trafo.hu címen jelezhetik jegyigényüket Barda Bea ügyvezető igazgatónak, legalább három nappal az adott előadás előtt. Kérjük, hogy a levelükben tüntessék fel azt is, milyen szakmai minőségükben kérik a jegyet.

Jegyet csak az előadás elmaradása esetén váltunk vissza. A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk.

TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Jegypénztárunk augusztus 22-ig zárva tart.:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h - előadás vége + 30 perc, max. 22h
  • stúdió-, kabin- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek

  • A Trafó Kortárs Művészetek Háza Nonprofit Kft. Budapest Főváros Önkormányzata fenntartásában működik.

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek