Odd ID (Ethnofil) Cycle 4-8-4 // Nunki Bay Starship

     
2000 Ft / elővételben: 1500 Ft
Az első 100 jegy elővételes
Trafó bérlet érvényes
Odd ID (Ethnofil)

A tizenegy éve népzenei átdolgozásokkal ismertté váló Ethnofil hatalmas és páratlanul tarka zenei utat járt be megalakulása óta. A kezdetben négy tagú zenekar néhány éven belül nyolc fős csapattá nőtte ki magát, az idei év nagy fordulataként azonban ismét visszatér a négy tagú felálláshoz. Ahogy a srácok története sem mondható hétköznapinak, négy nagylemezük hangzásvilága is jócskán túlmutat a megszokotton. A Cycle 4-8-4 repertoárja ebből a színes diszkográfiából válogat, újrahangszerelve, átformálva az Ethnofil dalokat, és képet festve a jövő Odd ID hangzásáról is.

Viola Okos - ének,hegedű / vocal, violin
András Weil - billentyűk / keys
Levente Kocsis - basszusgitár / bassguitar
Gergely Okos - dobok / drums

Vendég: Nunki Bay Starship

Pop - funk - soul tengely körül keringő pszichedelikus felhangok, elektronikával tűzdelt hangszerelés, némi jazzel és hip-hoppal fűszerezve. A magukat multidimensional brain-pop jelzővel meghatározó kvartett 2017 tavaszán debütált élőben.
2018 októberében elkészült az első videóklip a Fallin’ Free című dalhoz, mely előfutára volt az egy hónappal később megjelenő Magnetic Resonance Imagination címen bemutatkozó kislemeznek. Az EP koronája a stop motion technikával készült videóklip, a magányos űrhajós történetét elmesélő MRI. Alig fél évvel később, 2019 tavaszán mindezt követte az első nagylemez, a Sigma Sagittarii.

Az LP anyagával már több különböző színpadon megajándékozták a közönséget, és mindenhol szerető fülekre találtak. Így jutottak el az Akvárium Klubba Antonia Vai előzenekaraként, de játszottak a 30Y és az Anomalie Live Band előtt is, és 2019-ben olyan kis – és nagyfesztiválon is bemutatták a lemezüket, mint a Művészetek Völgye, Campus, Fezen, Kolorádó vagy UbikEklektik.

Dorothy Tóth - vocals, violin
Szilvia Várnai - keys, backing vocals
Mátyás Pesti - bass
Ákos Huszár - drums, backing vocals
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek