Gondolat Generátor

MESÉLŐ Online - rendhagyó storytelling foglalkozás

ingyenes

Kísérőprogram


Kiknek?
Bárkinek, aki szívesen mesélne és hallgatna történeteket.

Mi ez?
A MESÉLŐ egy storytelling foglalkozás. Egy olyan közösségi esemény, ahol a résztvevők egy adott témából inspirálódva oszthatnak meg egymással történeteket színházi játékok segítségével.
A Trafó Gondolat Generátor műhely MESÉLŐ - storytelling estje a tavaly évad végi alkalmakhoz hasonlóan, most újra online térbe költözik. A MESÉLŐ Online tehát egy játék, amit egy időben, de mindenki otthonról teljesíthet.

Mikor? 
Április 20-án este 7-től különböző gondolatindító kérdéseket és játékokat kínálunk fel nektek egy zárt csoportban, hogy közösen körbejárjuk az ELENGEDÉS témáját. Ennek mentén emlékeket és történeteket idézhettek fel és oszthattok meg különböző formákban (írás, zene, kép, hangfelvétel, stb.). Nem baj, ha fogalmad sincs, hogy mit tudnál mesélni, vagy soha nem jártál hasonló eseményen, hiszen ez még számunkra is újdonság! Próbáljunk meg közösen keresni különböző online nézőpontokat, olvassunk, kutassunk és sztorizzunk, mert mindenki története érdekes!

Kikkel?
Papp Katika drámapedagógussal és Nagy Emese drámainstruktorral. 

Jelentkezés:
E-mailben a gondolatgenerator@trafo.hu címen, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot és el tudjuk küldeni a további tudnivalókat, amik a játékhoz szükségesek.
Létszám: max. 30 fő

További képekért kattints IDE! 

„Kinn is vagyok, benn is vagyok, jaj, de nagyon boldog vagyok!” Ez a jó kis LGT-dal járt a fejemben, amikor elmentem kibicnek a Trafóba egy hétköznap este, hogy megnézzem, miről is szól a Gondolat Generátor Mesélő-estje. Both Gabi írása.


TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek