Táncműhely #18

Kiss Rebeka Petra: Jógatánc

ingyenes

A Trafó az előadások mellett a megnyitása óta heti rendszerességgel ad helyet különféle mozgás- és táncóráknak a Műhely Alapítvány szervezésében.


Így van ez a korlátozások ideje alatt is. Meghívtuk a Trafóban oktató, egyedi szemléletet és gondosan kidolgozott technikát átadó tanárokat, hogy többéves szakmai tapasztalatukat most az online térben osszák meg.


Ha korábban már eljátszottál a gondolattal, hogy csatlakozz egy órához, azonban valamiért ez a fogadalom nem valósult meg, vagy ha régi növendék vagy, szeretettel várunk az online programsorozaton, amelyet a Trafó Facebook-felületén követhetsz. Ráadásul ingyenesen.


Minden, amire szükséged van: egy kényelmes ruha, tér, víz és elszántság. Vigyázz az asztal sarkával, és ha zokniban gyakorolsz, a laminált padlóval!


Az óra leírása:


A jóga és a tánc áramlását vegyítve egy új órára vár titeket Rebeka! A jóga egyaránt szolgálja a fizikális és mentális gyakorlást, ami egészséget és szellemi tisztaságot biztosít. Így az óra felépítése egy megszokott jógagyakorláshoz hasonló, ami kiegészül a tánc lágy, harmonikus mozgásvilágával. Ez segíthet a tested  fizikai gátjainak leküzdésében, és mentálisan egy könnyedebb élményt nyújt.


Nem szükséges előképzettség, az óra bárki számára nyitott. Fokozatosan haladva, mindig saját igényeiden, határaidon belül tudsz gyakorolni. Légy türelmes magadhoz és gyakoroljunk együtt!


Kiss Rebeka Petra táncművész, alkotó, jógaoktató, amióta az eszét tudja, táncol. Már négyévesen a balett megszállottja lett. 2007-ben kezdte meg tanulmányait a Magyar Táncművészeti Egyetemen, megjárta a klasszikus balett, majd a néptánc szakot, végül moderntánc szakon diplomázott 2018-ban. Jelenleg szabadúszó táncművészként dolgozik. Évek óta a Grecsó Zoltán vezette Willany Leó Improvizációs Táncszínház tagja.


TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Jegypénztárunk augusztus 22-ig zárva tart.:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h - előadás vége + 30 perc, max. 22h
  • stúdió-, kabin- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • A Trafó Galéria 2024 szeptemberéig nyári szünet miatt zárva tart.
  • -
  • -
Elérhetőségek

  • A Trafó Kortárs Művészetek Háza Nonprofit Kft. Budapest Főváros Önkormányzata fenntartásában működik.

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek