Időpont

2018.10.16. 17:00
2018.10.17. 15:00
2018.10.18. 17:00

Időtartam

40'

Helyszín

Külső helyszín!

Jegyár

ingyenes program


Támogatók:

/ köztér, bizalom, egység
Joan Català (ES): Pelat
A CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivállal közös program

| újcirkusz

| | CAFe BP

2018 OKT. 16 - 18.

English-friendly, TRAFÓ20

Külső helyszín!
 
Aki nyitott szemmel járja Budapest köztereit, nemsokára belebotlik valami nagyon szépbe. Aki pedig egyszer megtalálta, ne engedje el.
 
Egy fatörzs és egy ember – az izgalmakkal teli mégis költői darab arra vállalkozik, hogy a tánc, a színház és az újcirkusz határait átlépve eltörölje a különbséget néző és előadó között. Rizikós, őszinte, és merész vállalkozás, amit sok megfigyelés előzött meg a testről, a mozgásról, az emberek viselkedéséről és a közösen szervezett mezőgazdasági munkáról. Szép és megható bizalmijáték, egyben közösségi élmény, amire nagy szüksége van ennek az országnak.
 


Joan Català Barcelonában született, kortárstáncot, fizikai színházat és bohócművészetet tanult. A színpadot egy lehetőségnek látja, ahol tárgyak, emberek és közeg találkozhatnak és összeolvadhat a játék és a munka azokon az eszközökön keresztül, amiket az egyes résztvevők magukkal hoztak. Az utcai, a városi tér érdekli. Ezzel az előadással számos díjat nyert, például a belga Miramiro fesztiválon a szakmai zsűri legjobb utcai előadásának járó érdemét.
 
Alkotó, rendező és előadó: Joan Català i Carrasco
Művészeti tanácsadó és külső szem: Roser Tutusaus, Melina Pereyra, Jordi Casanovas, David Climent , Pablo Molinero (Los corderos)
Koprodukció: Fira Tàrrega, Graner, Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya
Együttműködő partnerek: Cronopis Espai de Circ (Mataró), L'animal a l'esquena (Celrà-Girona), Festival Sismògraf (Olot), Teatre Municipal de l'Excorxador (Lleida), Trayectos (Zaragoza), Festival TNT (Terrassa), Asociación Cultural Ulls Art (Barcelona).
 

 

Impresszum > Fejlesztő: Bit and Pixel Kft. | Szerkesztő: Drucker Dávid | Design: Nagy Gergő Arculati elemek