Időpont

2018.10.16. 17:00
2018.10.17. 15:00
2018.10.18. 17:00

Időtartam

40'

Helyszín

Külső helyszín!

Jegyár

ingyenes program


Támogatók:


/ köztér, bizalom, egység
Joan Català (ES): Pelat
A CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivállal közös program

| újcirkusz

| | CAFe BP

2018 OKT. 16 - 18.

English-friendly, TRAFÓ20

10.16. 17:00 Corvin sétány
10.17. 15:00 Baross utca, a Kálvin tér és a Szabó Ervin könyvtár között
10.18. 17:00 Eiffel tér
 
Aki nyitott szemmel járja Budapest köztereit, nemsokára belebotlik valami nagyon szépbe. Aki pedig egyszer megtalálta, ne engedje el.
 
Egy fatörzs és egy ember – az izgalmakkal teli mégis költői darab arra vállalkozik, hogy a tánc, a színház és az újcirkusz határait átlépve eltörölje a különbséget néző és előadó között. Rizikós, őszinte, és merész vállalkozás, amit sok megfigyelés előzött meg a testről, a mozgásról, az emberek viselkedéséről és a közösen szervezett mezőgazdasági munkáról. Szép és megható bizalmijáték, egyben közösségi élmény, amire nagy szüksége van ennek az országnak.
 


Joan Català Barcelonában született, kortárstáncot, fizikai színházat és bohócművészetet tanult. A színpadot egy lehetőségnek látja, ahol tárgyak, emberek és közeg találkozhatnak és összeolvadhat a játék és a munka azokon az eszközökön keresztül, amiket az egyes résztvevők magukkal hoztak. Az utcai, a városi tér érdekli. Ezzel az előadással számos díjat nyert, például a belga Miramiro fesztiválon a szakmai zsűri legjobb utcai előadásának járó érdemét.
 
Alkotó, rendező és előadó: Joan Català i Carrasco
Művészeti tanácsadó és külső szem: Roser Tutusaus, Melina Pereyra, Jordi Casanovas, David Climent , Pablo Molinero (Los corderos)
Koprodukció: Fira Tàrrega, Graner, Ajuntament de Barcelona, Generalitat de Catalunya
Együttműködő partnerek: Cronopis Espai de Circ (Mataró), L'animal a l'esquena (Celrà-Girona), Festival Sismògraf (Olot), Teatre Municipal de l'Excorxador (Lleida), Trayectos (Zaragoza), Festival TNT (Terrassa), Asociación Cultural Ulls Art (Barcelona).

WORKSHOP
Joan Catalá mozgásművészeti kurzust tart október 16. és 18. között Eszközök és Források a Mozgásművészetben – cirkusz, tánc, fizikai színház címmel az Inspirál Cirkuszközpontban.
Részletek, jelenkezés itt.
 

 

Impresszum > Fejlesztő: Bit and Pixel Kft. | Szerkesztő: Drucker Dávid, Lucza Flóra, Szilasi Flóra | Design: Nagy Gergő Arculati elemek