Időpont

​2018.10.16. 19:00

Időtartam

90'

Helyszín

Jegyár

ingyenes
A programra regisztálni a jegypenztar@trafo.hu emailcímen lehet.

/ közösségi színház, történet, 20 évesnek lenni
GONDOLAT GENERÁTOR: #MINDENKITÖRTÉNET
bemutató magyar nyelven/in Hungarian

| színház

2018 OKT. 16.

Trafóklub, Gondolat Generátor, TRAFÓ20

Kedves Nézők, a regisztráció lezárult!


A 20 éves Trafó születésnapjára egy történetgyűjtésen alapuló közösségi színházi előadással készült a Gondolat Generátor műhely.
 
Mit jelent húsz évesnek lenni? Mitől lesz meghatározó ez a kor? Mit várunk tőle? Miért vágyunk vissza?  Mit jelent a nyugdíjas tanárnőnek, az érettségiző fiatalnak, a pályaelhagyó zenésznek vagy éppen egy kortárs művészeti intézménynek a saját “húszévessége”? 
 
A hasonló kérdések kapcsán gyűjtött személyes történeteket az azokat mesélőkkel közösen visszük színpadra, kapcsolódási pontokat, közös problémákat és egyéni színeket keresünk, hogy körképet fessünk arról mit is jelenthet két évtized. Az így létrejövő előadás végül nem csak a felnövésről, felelősségvállalásról és szabadságról szól, hanem arról is, hogy mindenki történet.

Játszók: Cseh-Szombathy Márton, Csetri Orsolya, Koszty Andrea, Márta Matild, Papp Katalin, Sulyok Rozi, Szetlik Péter, Szikszai Bálint, Várhelyi Valentina

Dramaturg: Szász Hanna
Konzulens: Kelemen Kristóf
Asszisztens: Elefánti Emma
Csoportvezetők: Szepes Anna és Török Tímea
 
 

Impresszum > Fejlesztő: Bit and Pixel Kft. | Szerkesztő: Drucker Dávid, Lucza Flóra, Szilasi Flóra | Design: Nagy Gergő Arculati elemek