TRYPL [Trevor Mires, Ryan Quigley, Paul Booth] (UK)

     
2800 Ft / elővételben: 2200 Ft
Az első 100 jegy elővételes

Trafó bérlet érvényes

Nagy-Britannia legfrissebb latin-jazz zenekarát Trevor Mires, Ryan Quigley és Paul Booth alapította. Debütáló lemezük 2020-ban jelent meg, a nemzetközi szakma és sajtó hatalmas elismeréssel viszonozta a friss, eredeti anyagot. Olyan zenészek csatlakoztak hozzájuk, mint Alex Wilson (zongora), Dimitris Christopoulos (basszusgitár), Edwin Sanz (ütőhangszerek), Tristan Banks (dob) és Davide Giovannini (dob). A TRYPL zenéjének az alapját a gyors ütemű, energikus, groovos dalok alkotják. 

„Olyan szerencsénk volt, hogy a legendás Wincraft stúdióban, Steve Winwood privát hangstúdiójában rögzítettük a dalokat. A gyönyörű helyszín Cotswolds festői vidékén tökéletes és inspiráló környezetet biztosított alkotni és azt rögzíteni néhány kedvenc zenészbarátunkkal együtt. Mindegyikünk írt néhány számot. Párat sok héttel a felvétel dátuma előtt írtunk, a többit pedig a felvételek, az étkezések vagy a pihenőidő között."

Ryan Quigley - trombita
Trevor Mires - harsona
Paul Booth - szaxofon
Révész Richárd - zongora
Hárs Viktor - basszusgitár
Kovács Ádám - ütőhangszerek
Molnár Mátyás - dobok

TREVOR MIRES - harsona
Tizenöt éve a londoni zenei élvonal meghatározó egyénisége. Roppant sokoldalú zenész, aki olyanokkal dolgozott együtt, mint Michel Legrand, Randy Brecker, Alicia Keys, Radiohead, Beyoncé, Mark Ronson. George Bensonnal és a Sam Rivers Big Banddel játszott és készített lemezt, sőt eminőségben alkalmazta őt Pat Metheny, Toots Thielemans és David Sanborn is. Tagja volt a Jamiroquai és Incognito zenekaroknak. Jelenleg Sir Tom Jones hangszerelője és egyben harsonása.

RYAN QUIGLEY - trombita
Az Egyesült Királyság egyik legkeresettebb lead- és jazz-trombitása, valamint megbecsült zeneszerző, hangszerelő és tanár. Számos világsztár lemezén és turnéján játszott, többek között: Quincy Jones, Aretha Franklin, George Michael, Michael Buble, Tom Jones, Robbie Williams, Bob Geldof, Randy Brecker, Till Brönner, Michel Legrand és Kurt Elling. Rendszeres vendégtrombitása a Grammy-díjas Metropole Orkestnek, a berlini Halle Zenekarnak és Staatskapelle-nek, a Royal Northern Sinfoniának, a BBC Scottish Symphony-nek, Royal Scottish National Orchestras-nak, the RTE Concert and Symphony Orchestras-nak, valamint a BBC Big Band-nek. A Parliamentary Jazz-, Scottish Jazz-  és UK Jazz Services-díjak tulajdonosa. 

PAUL BOOTH - szaxofon
A legkeresettebb angol szaxofonos. Képes beolvadni bármilyen zenei környezetbe a multi-instrumentalista tehetségével. Paul rendszeresen turnézott és lemezt készített az alábbi előadókkal: The Eagles, Eric Clapton, Steely Dan, Carlos Santana, Van Morrison, The Allman Brothers Band, Bonnie Raitt, Chaka Khan, Kylie Minogue, Jamiroquai, Gregory Porter, Barry Manilow, Warren Haynes, Marti Pellow, Derek Trucks, Eddie Henderson, Geoffrey Keezer, Clarence Penn és Ingrid Jensen. Tagja az  Incognito, Brand New Heavies zenekaroknak és a BBC Big Band-nek.


TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 16h-20h30
  • egyéb napokon: 16h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek