Timothy and the Things

Vadászat

2400 Ft / diák: 1900 Ft
Trafó bérlet érvényes

kapcsolat, bizalmatlanság, irónia

„…Déri András, Várnagy Kristóf és Kelemen Patrik felrázzák rendesen a táncszínpadot, nekifeszülnek és keresztülgázolnak rajta, vagy épp a mélyére zuhannak, és onnan törnek elő csatakosan, változatos technikákkal.” (sisso, Magyar Narancs)

Fülöp László legújabb koreográfiájában három férfit látunk a színpadon. Alakváltó figurák. Talán haverok. Talán testvérek. Nem sok közös van bennük, de igyekeznek erről nem tudomást venni, ha már egymásra lettek utalva a semmi közepén. Próbálnak közel kerülni egymáshoz, és mindeközben kellően biztonságos távolságot tartani a másiktól. Szociális lények, de makacsul önállóak, függetlenek és bizonytalanok bizalmatlanok. Mert ha valamivel óvatosan kell bánni, az a kötődés. Vagy legalábbis veszélyes.

A vadászat mint az emberek közötti kapcsolat lehetséges módja kerül a középpontba. Játszanak. Játékuk néha könnyed, csíntalan, néha véresen komoly. Az egyik pillanatban szívfájdítóan agresszívak és kegyetlenek, a másikban támogatják és segítik egymást.


Fülöp László táncos-koreográfus 2010-ben végzett a Budapest Kortárstánc Főiskolán. Eddig három koreográfiáját ( there is an elephant in every room, Anyádék rajtam keresnek, Schrödingerre várva) jelölték Lábán Rudolf-díjra, előbbiért 2015-ben meg is kapta az elismerést. Az Anyádék rajtam keresnek előadását 2017-ben a nagy múltú európai kortárstánc hálózat, az Aerowaves az év 20 legkiemelkedőbb előadása közé választotta. 

Szereplők: Déri András, Kelemen Patrik, Várnagy Kristóf
Zene: Varga Vince
Fény: Pete Orsolya
Koreográfus: Fülöp László
Jelmeztervező: Kasza Emese / Mei Kawa 

Producer: SÍN Kulturális Központ
Produkciós partner: [DNA] DEPARTURES AND ARRIVALS

DNA, Creative Europe Programme, L1 Független Művészek Közhasznú Egyesülete, Thelien Tervező Kft., NKA


Ajánljuk még

Nincs megjeleníthető tartalom.
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 16h-20h30
  • egyéb napokon: 16h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • a többi napon: 16-19h
  • hétfő: szünnap
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek