Frenák Pál Társulat: Tricks & Tracks 2.

2800 Ft / diákjegy: 2200 Ft
Általános bérlet érvényes
Ikerbérlet érvényes

Stroboszkóp és erős hangeffektusok alkalmazása miatt az előadás megtekintését terhes anyáknak, epilepsziásoknak, valamint pace-makerrel rendelkezőknek nem javasoljuk.
 
"Szeretkeznek, ölnek és magányosak. Felismerhetővé pedig csak akkor válnak, mikor megszabadulnak a maskarájuktól, amitől megszabadulni lehetetlenség. Hiszen az egész világ egy divatbemutató. […] Frenák kritikája mindig ül - és mindig megrázó." (Braun Anna, Fidelio)
 
A 15 éves Frenák Pál Társulat 1999-ben mutatta be Tricks & Tracks című előadását. A legendás és korszakalkotó produkció alapgondolata azonban most aktuálisabb, mint valaha. Az egykor és a most összeér, a fehér, üres felületre új vonalakat, új jeleket rajzolt a társulat, nem felejtve, hanem továbbgondolva a múltat. A Tricks & Tracks 2. egy szándékoltan ironikus, kegyetlen és provokatív előadás: a szereplők karakterből karakterbe bújnak, levetkőzik saját magukat, majd visszabújnak a szerepeikbe.
 
"A nagyvárosi lét és a lélek nyugalom utáni vágya, a zsivaj és a letisztult jelek csendje közötti feszültségről, a tudattalanról és szuperegóról, a felvett és letett szerepek jelentőségéről viszont aktuálisabb, mint valaha. Valamint elképesztő, hogy a kortárs táncban még mindig meglepetés az organikus frenáki technika meg az ütköző-kapaszkodó kontakt." (Artner Szilvia Sisso, Magyar Narancs)
 

 
Koreográfus: Frenák Pál
Előadók: Nelson Reguera, Marie-Julie Debeaulieu, Simon Renáta, Vasas Erika, Yosmell Calderón Mejías, Várnagy Kristóf, Feicht Zoltán, Frenák Pál
Zeneszerző: Fred Bigot
Dramaturg: Andy Varga
Konzultáns: Juhász Kata
Fény: Marton János
Hang: Hajas Attila
Függesztés: Ferenci Miklós
Produkciós menedzser: Juhász Dóra

NKA, Scene Nationale d'Evreux-Louviers, Bakelit Multi Art Center

TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Szerdától szombatig: 16h-19h
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h, vasárnap: 10h-14h.
  • Hétfőn és kedden zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek