II. Országos Egyéni Slam Poetry Bajnokság

1500 Ft | elővételben: 1200 Ft
Az első 100 jegy elővételes
Általános bérlet érvényes
Ikerbérlet érvényes

A Slam Poetry Budapest végre határozottan kijelentheti: hazánkban dübörög a slam! Tavaly ősszel került megrendezésre az I. Országos Slam Poetry Bajnokság, illetve idén tavasszal az I. Országos Team Slam Bajnokság, melyek szintén a Trafóban kaptak helyet.

 A hagyományt folytatva tehát nem maradhat ki idén ősszel sem az egyéni slam bajnokság, mely a tavalyihoz hasonlóan egyszerre ad költészeti, színházi, zenei és vizuális élményt az egybegyűlteknek. Az Amerikából eredő slam poetry előadóköltészeti műfaj 2006 óta van jelen nálunk és az elmúlt években népszerűsége töretlenül ível felfelé.

A bajnokságon résztvevő 25 slammer a honi szcéna krémjéből kerül ki a kora ősz folyamán megrendezett selejtezőkön. Mellettük egy erdélyi slamköltő is részt vesz a döntőben.  A verseny idén is a slam trónért zajlik, melyet tavaly az Akkezdet Phiaiból ismert Süveg Márk „Saiid” vett birtokba, s most eljött az ideje, hogy megvédje vagy átadja a címet 2013 legjobbjának. A végeredményről öttagú zsűri dönt, melyben a három szakmai delegált mellett két fővel a közönség is képviselteti magát.

Az eseményt az est elmaradhatatlan házigazdái, Mavrák Kata “Hugee” és Németh Péter “Zeek” moderálják, míg az Amoeba trió felel a zenei internezzokért, a Kiégő Izzók pedig a látványért.

 
 
1314
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h - előadás vége + 30 perc, max. 22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek