ART-RAVALÓ 

FONÓDVA, DE NEM GABALYODVA [ELMARAD!]

     
A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.
Regisztráció: artravalo@szubjektiv.org

könyvbemutató, zenei performansz és vetítés

Hisszük azt, hogy a saját élményű kreatív művészi aktivitás, az irodalom, a költészet, a zene, a színjátszás valamint a közösséghez tartozás élménye segíti önmagunk és a körülöttünk lévő világ megértését, fejleszti az önkifejezés képességét, érzékenyít és nem utolsó sorban megtartó erővel bír. Ezért született az ART-RAVALÓ, a Szubjektív Értékek Alapítvány és a Faktor Terminál Egyesület közös szociális-művészeti projektje hátrányos helyzetű, illetve gyermekvédelemben nevelkedett fiatal felnőttek számára.

Na de hogyan lesz belőlünk csapat? Miképp támogassuk a fiatalokat abban, hogy olyan munkát találjanak, ami nekik való? Ha valaki lemorzsolódik, mi a teendő? Tavaly megjelent kiadványunkban gyakorlatiasan meséljük el a történetünket és a módszertanunkat a résztvevő fiatalok és stábtagok személyes beszámolóival, a képzés folyamatait lépésről-lépésre végigkövetve.

A program folyamán zenés kóstolót adunk az idei csapat munkájából Juhász Bence karmester vezényletében, kiadványunkról annak szerzőivel Kiss Bea, rádiós újságíró beszélget, majd a programunkhoz kapcsolódó, hamarosan bemutatásra kerülő "Keresők" című dokumentumfilm (rendező: Bartha Máté) teaser-ét is megnézzük.

Az esemény az ART-RAVALÓ Tudásmegosztó Műhelyének, egy többnapos interaktív szakmai program nyitó eleme, amit olyan szakembereknek találtunk ki, akik a művészeti, pedagógiai és szociális szférában az ART-RAVALÓ módszertanát a saját közegükbe relevánsan, saját paramétereik szerint alakítva tudnák integrálni. További információ  a Tudásmegosztó Műhellyel és a projekttel kapcsolatban a honlapunkon, illetve facebook oldalunkon található. A kiadvány megjelenését és az ART-RAVALÓ projektet a Belügyminisztérium és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatta.

A programon való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az artravalo@szubjektiv.org e-mail címen lehet.

TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 16h-20h30
  • egyéb napokon: 16h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek