Gondolat Generátor

CSATLAKOZÓ - alkotócsoport

Ingyenes program

Mi ez?
A Csatlakozó a Trafó állandó diákcsoportja, ahol részese lehetsz egy közösségnek, új helyzetekben próbálhatod ki magad, együtt gondolkodhatsz, játszhatsz másokkal, felteheted a kérdéseket, amik foglalkoztatnak és keresheted rájuk a válaszokat a többiekkel.

Az évad során heti rendszerességel találkozunk, hogy drámajátékos foglalkozásokon több oldalról, különböző művészeti eszközök segítségével vizsgáljunk meg és dolgozzunk fel egy adott témát.

A közös alkalmak során inspirálódhatsz a Trafó előadásaiból és az itt alkotó emberek gondolkodásmódjából, az évad végén pedig egy összművészeti performansz keretében mutatjuk majd be az érdeklődő közönségnek az egész éves munkánk eredményét!

Kiknek?
17-23 éves fiataloknak.

Mikor? 
Október 12-től minden héten kedden 17:00-19:00-ig.

Jelentkezés: 
A következő csoport a 22/23-as évad elején indul.

***

A 20/21-es évadban, a koronavírus 2. és 3. hulláma alatt Győr, Szeged és Pécs fiataljai dolgoztak együtt a Trafóhoz köthető korábbi és aktuális diákcsoportok tagjaival. A karanténhelyzet lehetséges pozitívumaira koncentrálva közösen fedezték fel a városaikat. A végeredmény az UTÓPIA című közösségi kisfilm lett, tekintsétek meg! 


Már az előző csoport  is rendhagyó helyzetbe került 2020 márciusától, ezért bemutatójuk nem házon belül, hanem egy általuk szerkesztett újságon keresztül tudott megvalósulni. Kattins a gifre és lapozz bele - vagy töltsd le INNEN pdf-ben!
További képekért kattints IDE!


TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 16h-20h30
  • egyéb napokon: 16h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek