Időpont

2017.03.27. 19:00

Időtartam

45'

Helyszín

Trafó Stúdió

Jegyár

1000 Ft

Jegyvásárlás


Támogatók:

Műhely Alapítvány, Sín Kulturális Központ

/ queer, hiány, jelen
Antré 5 // AVOEC PERFORMANCE (USA-BR): RMQS
Fiatal alkotók Stúdió-estjei

| tánc

2017 MÁRC. 27.

English-friendly, TRAFÓ18

A Trafó és a Műhely Alapítvány közös programsorozatában, az Antréban új kezdeményezéseknek, friss szemléletű fiatal alkotóknak kíván bemutatkozási lehetőséget teremteni a Trafó Stúdióban.

Az RMQS (Raising My Queer Self – Felnevelni  queer önmagam) olyan sokszínű előadás, amely szöveget, mozgást, hangot, jelenlétet és hiányt kombinál, miközben a queerséghez kötődő témákat boncolgatja. Az előadás különös hangsúlyt fektet arra, milyen lehet egy olyan környezetben nevelkedni, amelyik nem fogadja el a nem-hetero identitást. A művészek személyes élményeikre és kérdéseikre támaszkodva fedezik fel a megélt pillanatok közötti hézagokat és nyitják meg a tudatot mindarra, ami egy adott szituációban történik.

Az AVOEC-et a brazil Luiza Moraes és  az amerikai Lori Baldwin alapította, ők Budapesten találkoztak 2013-ban. Az AVOEC olyan munkákat hoz létre, amelyek szembeszállnak a binaritással, elfogadhatóvá teszik a bizonytalanságot, miközben az experimentális és tradicionális művészet határait feszegetik.Alkotók, előadók: Lori Baldwin, Luiza Moraes


Impresszum > Fejlesztő: Bit and Pixel Kft. | Szerkesztő: Drucker Dávid | Design: Nagy Gergő Arculati elemek