Időpont

2015.03.19. 20:00
2015.03.20. 20:00
2015.03.21. 20:00

Időtartam

50'

Helyszín

Trafó Nagyterem

Jegyár

2000 Ft / diák: 1600 Ft
Általános bérlet érvényes
Ikerbérlet érvényes
Újcirkusz bérlet érvényes

JegyvásárlásTámogatók:

Les Migrateurs, Swedish Arts Council, Subtopia, Konstnarsnamnden – The Swedish Arts Grants Committee, Umeå Kulturförening, Kulturgjuteriet/ tükörkép, Magritte pipája, szemfényvesztés
Compagnie Vu (SE/FR): Artifice
A Frankofón Fesztivál keretében

| újcirkusz

2015 MÁRC. 19 - 21.

TRAFÓ16

Stroboszkóp használata miatt az előadás megtekintését terhes anyáknak, epilepsziásoknak, valamint pace-makerrel rendelkezőknek nem javasoljuk.

BŰVÉSZTITOK – nyitott műhelybeszélgetés
Március 21. 17h, Kávézó
A két fiatal előadó megmutatja, mi az az újbűvészet. Az illúzió peepshowja minden érdeklődőnek. Angolul beszélnek, de a belépés ingyenes.Illúzió, trükkök, érzéki csalódás és vizuális gyönyörködtetés - figyeljétek a kezüket, mert csalnak!  

A svéd páros egyszerű eszközökkel létrehozott furcsa és vicces cseleket, szürreális jeleneteket ígérnek. Olyan komplikált optikai csoda fogad minket a színpadon, ami még látásunk megbízhatóságát is megkérdőjelezheti. Néhol az alkotók mégis felfedik a trükköt az illúzió mögött, rámutatva a valóság, az észlelés és az értelmezés bonyolult viszonyára.
 
A fiatal bűvész duó első produkciójával betört a nemzetközi színtérre. A két szereplő, Isak és Axel, svéd és francia cirkuszi neveltetést kapott, nyerik a díjakat sorra, és hozzájuk csapódott még Marcus, aki az elektroakusztikus zenéért felelős. 
Ötlet: Axel Adlercreutz, Isak Lindberg
Előadás: Axel Adlercreutz, Isak Lindberg
Zene: Marcus Wrangö
Fény: Isak Lindberg
 

 

 
 

Impresszum > Fejlesztő: Bit and Pixel Kft. | Szerkesztő: Drucker Dávid | Design: Nagy Gergő Arculati elemek