Compagnie Vu (SE/FR): Artifice

2000 Ft / diák: 1600 Ft
Általános bérlet érvényes
Ikerbérlet érvényes
Újcirkusz bérlet érvényes

Stroboszkóp használata miatt az előadás megtekintését terhes anyáknak, epilepsziásoknak, valamint pace-makerrel rendelkezőknek nem javasoljuk.

BŰVÉSZTITOK – nyitott műhelybeszélgetés
Március 21. 17h, Kávézó
A két fiatal előadó megmutatja, mi az az újbűvészet. Az illúzió peepshowja minden érdeklődőnek. Angolul beszélnek, de a belépés ingyenes.Illúzió, trükkök, érzéki csalódás és vizuális gyönyörködtetés - figyeljétek a kezüket, mert csalnak!  

A svéd páros egyszerű eszközökkel létrehozott furcsa és vicces cseleket, szürreális jeleneteket ígérnek. Olyan komplikált optikai csoda fogad minket a színpadon, ami még látásunk megbízhatóságát is megkérdőjelezheti. Néhol az alkotók mégis felfedik a trükköt az illúzió mögött, rámutatva a valóság, az észlelés és az értelmezés bonyolult viszonyára.
 
A fiatal bűvész duó első produkciójával betört a nemzetközi színtérre. A két szereplő, Isak és Axel, svéd és francia cirkuszi neveltetést kapott, nyerik a díjakat sorra, és hozzájuk csapódott még Marcus, aki az elektroakusztikus zenéért felelős.

Ötlet: Axel Adlercreutz, Isak Lindberg
Előadás: Axel Adlercreutz, Isak Lindberg
Zene: Marcus Wrangö
Fény: Isak Lindberg
 

 

 

Les Migrateurs, Swedish Arts Council, Subtopia, Konstnarsnamnden – The Swedish Arts Grants Committee, Umeå Kulturförening, KulturgjuterietTRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 16h-20h30
  • egyéb napokon: 16h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek