Minden nap lefekvés előtt tizenhat órát gondolkodom

A Fiatal Képzőművészek Stúdiója Egyesület évtizedes múltra visszatekintő, több száz tagot számláló művészeti platform, a kortárs hazai művészeti közélet aktív résztvevője és alakítója. Éves kiállításai más és más kurátorokkal együttműködve különböző helyszíneken kerülnek megrendezésre. Ebben az évben a helyszín a Trafó Galéria, a kiállítás vendég- és társkurátora Várnagy Tibor képzőművész.

Videó a megnyitóról.

A megnyitó után elbűvölő házibuli Csiszér Zsuzsi és Jackie Triste közreműködésével 21h-tól a Bárban.

Résztvevő művészek: Czene Márta – Szabó Klára Petra, Csiszér Zsuzsi, Erdei Krisztina, Farkas Roland, Kaszás Tamás, Király András, Kristóf Krisztián, Plágium 2000, Szabó Péter, Szentesi Csaba, Szinyova Gergő, Vándor Csaba és a SZAF …

http://studio009.freeblog.hu

Témafelvetés helyett egy lehetséges munkamódszert ajánlottunk a művészeknek. Mivel szeretnénk, ha a kiállítók egymás terveit megismerve, azokra reagálva, többé-kevésbé közösen gondolkodjanak és dolgozzanak, ezért arra kértük őket, hogy hozzanak létre blogjaikból egy virtuális műhelyt, ahol megfogalmazhatják saját, egymással is konfrontáló kiállítási vízióikat. E víziókkal való társasjáték alakítja a kiállítást, amely maga is egy közös műalkotás, a galériában és a weben egymást kiegészítő nézetekkel..

TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek