Kérlek Ne! - Tudósok Parlament Party

1500 Ft
Kié a parlament? Vajon létezik demokrácia, vagy az csak egy kedves vicc? S aki a tortaházba egyszer bekerül, vajon miért nem akar onnan többé soha kijönni? És az ott üldögélő, egymás ellen ádáz harcot vívó ellenségek hogyhogy igazából tök jó haverok? Miért nem tartóztatnak le soha senkit? S valóban reggeltől estig aggódnak értünk a politikusok és csak a jónkért harcolnak? És vajon mennyire magyar, székely, amerikai, kínai, orosz vagy ufó-befolyás alatt áll s állunk? S végül, de nem utolsó sorban, vajon kinek adósodtunk el a legjobban: Brüsszelnek, Moszkvának, Pekingnek vagy az ördögnek?

A harminc éves magyar alternatív-dadaista-jazz-punk-funk legenda, a Tudósok együttes multimédia partyján hatalmas parlamenti lakógyűlést rendez, ahol Karcsi házmester, aki az utóbbi időben önkéntes TEKesként járórözik a tortaház környékén, végre elmondja legfrissebb élményeit, évértékelőt tart, valamint felvázolja a további demokratikus kibontakozás, a népek testvérré válásának, valamint nemzetünk végső virágba borulásának egyetlen lehetséges útját.

A zenekar két évvel ezelőtti koncertjén Adolphe Sax előtt tisztelegve egy össznépi szaxofonos extázist kért és kapott hű rajongóitól – akkor a szaxofonnal érkezőknek ingyenes volt a belépő. Ezúttal pedig a nevetni vágyókat várjuk a színpadra, ahol bárki számára lehetőség nyílik a történelemben először a Tudósok koncertje alatt – természetesen megfelelően kihangosítva – ritmikusan nevetni. A Nevető Kórus bátor tagjainak – akik a koncert alatt jelentkezhetnek - a zenekar egy kis relikviával is kedveskedik majd, érdemes tehát beszállni!
 


drMáriás - ének, alt.szax, trombita
Tövisházi Ambrus - villanyorgona, elektronika
Endrei Dávid - basszusgitár
Jeli Gergely - dob
Dezső Tóni - bariton szaxofon
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 16h-20h30
  • egyéb napokon: 16h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek