500 Ft
Belépők 500 forintos áron, október 22-én a http://trafo.jegy.hu oldalon és a helyszínen válthatók!


15 évesek lettünk.


Színházi/zenei/táncművészeti/képzőművészeti szemmel nézve ez nem komoly életkor, lássuk be. De ha feltesszük kortársművészeti szemüvegünket, talán már pontosabban látunk. Látunk irányzatokat, látunk műfajokat, látunk pozitív hősöket, sikeres és időnként kevésbé sikeres produkciókat. Külföldieket és magyarokat. És persze látunk Titeket, nézőket!

A születésnapunkon nem akarunk múltat idézni sem magunkat ünnepelni, hanem rögzíteni akarunk egy pillanatot. Ide jutottunk, és innen, erről a trambulinról szeretnénk továbblendülni. És hogy mi is történik ezen a napon? Láthatunk majd olyanokat, akik felléptek a megnyitón és olyanokat, akik akkor még elemibe (se) jártak. Lesz színház, tánc, zene és ének, cirkusz és performansz. Lesznek produkciók és installációk az épületben és az épület körül, lesznek magyar szereplők és nem magyarok. Lesz fent és lent, kint és bent. Az egész olyan lesz, mint a Trafó maga. Gyertek!

…És akkor ne titkolózzunk tovább, soroljuk el mindazok nevét, alkotókét és társulatokét, akik ilyen vagy olyan módon hozzájárulnak a születésnapi forgataghoz  – a teljesség minden igénye nélkül és a változás minden lehetőségét fenntartva:
Angelus Iván, Bardóczy Ilka, Bársony Júlia, Ben Glass, Budapest Tánciskola, Czitrom Ádám, Dányi Viktória, Francia Gyula, Frenák Pál Társulat, Furulyás Dóra, Gelesz Hanna, Gemza Péter, Juhász András, Juhász Dóra, Junya Ishii, Kálmán Eszter, Kis Anikó, Kulcsár Viktória, Márkos Albert, Mécs Miklós, Medence Csoport, Mezei Szilárd, Nagy Fruzsina, Nagy Gergő, Nagy József, Oláh Tímea, Paizs Miklós, Pascal Seixas, Porteleki Áron, Proton Színház, Réti Anna, Simkó Beatrix, Stefanovics Angéla, Téri Gáspár, Természetes Vészek Kollektíva, Theo Ceccaldi, Valentin Ceccaldi, Tünet Együttes, Tűzmadarak, Vadas Tamara, Vajdai Vilmos, Vass Imre

Jegyek 500 forintos áron október 22-én a neten és a helyszínen válthatók.

(Fotók: Bozzi Vera, Budapest, Liliom utca, 1990)
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • naygtermi előadásnapokon: 17h - előadás vége + 30 perc, max. 22h
  • stúdió-, kabin- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek

  • A Trafó Kortárs Művészetek Háza Nonprofit Kft. Budapest Főváros Önkormányzata fenntartásában működik.

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek