Nyitott Stúdió - Juhász Péter

     
A workshop ingyenes, a részvételi szándékod a következő e-mailcímen jelezd: jegypenztar@trafo.hu 
A Trafó hétfőnként, havi egy alkalommal, megnyitja Liliom utcai táncstúdióját mindazok előtt, akik szeretnek mozogni. Minden alkalommal más koreográfus vagy táncos osztja meg az érdeklődőkkel néhány kedvenc gyakorlatát. A cél nem feltétlenül egy koreográfia elsajátítása, hanem a közös mozgás, feltöltődés, tanulás egymástól, együtt.

A február 19-ei alkalmat Juhász Péter vezeti. Péter 7 éve dolgozik Emanuel Gattal, és az International Dance Week Budapest, valamint a SUB.LAB.PRO The Ensemble Program alapítója.

Juhász Péter a workshopról:
„Rendhagyó, egy alkalmas esti mozgásra invitálok mindenkit, aki szeretne kilépni a száraz napi rutinból. Játékos bemelegítés, földön fetrengős gyakorlatok, vezetett improvizáció, pici koreográfia tanulás és játékos levezetés a menü színes zenei palettával megfűszerezve. Lehetőség, hogy új emberekkel vagy régi ismerősökkel találkozz és kreatívan tölts el 90 virgonc percet.”

 A workshop ingyenes, de a helyek száma korlátozott, ezért részvételi szándékod kérlek a következő e-mailcímen jelezd: jegypenztar@trafo.hu 
 A workshop ingyenes, de a helyek száma korlátozott, ezért részvételi szándékod kérlek a következő e-mailcímen jelezd: jegypenztar@trafo.hu 
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek