smART! XTRA // Xmas @ WAMP

A részvétel WAMP-belépővel ingyenes.
A WAMP forgatagában idén is smART!-kalandokkal várunk a Trafó-standon, ahol egyedi tervezésű fénydíszeket készíthetsz, belenézhetsz a Loop Gallery videóanyagaiba és részt vehetsz egy digitális kincskereső túrán is.

http://wamp.hu

>> 14:00-16:00 >> Fényszórók: X-ray / workshop
 
A Fényszórók székesfehérvári fényfestő csapata vetített már vártoronyra, vitorlásokra, komponáltak vizuális díszletet a koppenhágai Womex világzenei színpadára és fénybe öltöztette a francia Alpok havas lejtőit is. Portfoliójukban egyaránt szerepelnek hagyományos írásvetítős hangulatvetítések, kézzel festett átlátszó üvegdiákból rendezett fényfürdők és dekorációs kompozíciók, valamint a manualitás hagyományát továbbörökítő workshopok. A WAMP-on karácsonyi led-díszt készíthettek velük. Figyelem! Összesen 150 egyedi darab várja kivitelezőjét, szóval érdemes időben érkezni!
 
https://www.facebook.com/fenyszoro
 
>> 14:00 / 15:00 / 16:00 >> PASSWORD / fülhallgatós virtuális élménytúra
 
Szabó Veronika rendező, színész, drámapedagógus és Daoud Dániel forgatókönyvíró közös, a virtuális geocashing játékok ihlette sétaakciója során egy kiscsoportos túra keretében fejtheted meg a titkos jelszót, melynek segítségével megtudhatod a karácsonyi smART! kedvezményre jogosító PASSWORD kódját. A részvételhez mindösszesen egy okostelefonra és némi kalandvágyra lesz szükséged.  Előzetes regisztráció ajánlott a választott időturnus megjelölésével az andrea@trafo.hu címen. Maximum 20 fő / turnus.
 
https://szaboveronika.com/
http://veryclockcollectiv.wixsite.com/veryclock
http://www.atvaltozo.com/
 
Szabó Veronika rendező, színész és drámapedagógus. Az L1 Egyesület rezidens művésze 2017-ben. Fizikai -és kortárszínház szakon végzett a Royal Central School of Speech and Drama konzervatóriumban. Évek óta dolgozik immerzív, helyspecifikus, részvételi és közösségi színházi előadásokon. Különböző munkáiban a közös pontok, hogy a nézőre, nem mint passzív befogadóra tekint, hanem aktív résztvevőre, akit játékra lehet invitálni. Queendom című kortárszínházi előadását a férfitekintetről november végén mutatták be az Artus Stúdióban. A londoni Very Clock társulat társrendezője. Fülhallgatós színházi előadásokat készítenek, amelyben a nézők 3D-ben érzékelik az őket körbevevő fikciós színházi világot. 
 
Daoud Dániel a Színház és Filmművészeti Egyetem forgatókönyvíró szakán végez. Több sikeres film forgatókönyvírója, mint pl. diák Oscar díjra jelölt Szép Alak című rövidfilm Kis Hajni rendezésében és a Légmell, amely különdíjat kapott a legutóbbi Friss Hús szemlén. Emellett a Dinamó Budapest állandó munkatársa, akik interaktív játékeseményeket készítenek. Legutóbbi dramaturgiai munkája a Nyelv és Lélek című színházi előadás, melyet Cserne Klára írt és rendezett.  Az Átváltozó Egyesület tagja, ahol szintén játékeseményeket és gyerektáborokat szerveznek.
 
Alkotók: Fényszórók, DAOUD Dániel, SZABÓ Veronika
Kreatív koncepció: Let it Be! art agency
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek