Csatlakozó alkotócsoport - Gondolat Generátor

Luca (21) - BEMUTATÓ

     
ingyenes program

Luca másodéves építészmérnök hallgató, első hosszabb távú kapcsolatában, viszonylag nagy baráti társasággal, támogató családdal él Magyarországon. Luca múlt héten megkapta a felvételi értesítőjét egy külföldi egyetemről, ennek csak örülni lehet, nem? 


Lucával elég viharos a kapcsolatom, meglehetősen önfejű. A nővérével könnyebb dolgom volt. Luca kiskorától fogva rajzolt, legóból kastélyt épített, tele volt kreativitással. Örülök, hogy ezt a kreativitást egy ilyen jó hírű egyetemen kamatoztatja. 


Lucával az előkészítőn ismerkedtünk meg, azóta is ő az egyik legjobb barátnőm. A legtöbb időnket a Kulacsban töltjük, már ha van szabadideje. Teljesen őrült ez a lány, Ördögkatlanon  hajnalig táncoltunk mezítláb. 

 

Luca egy csodálatos lány, nagyon komolyan tervezek vele. A BME nyílt napján ismerkedtünk meg, rögtön az elején kiszúrtam és szerencsére a választható tárgyakról pont engem kérdezett meg. Tudom, hogy nem volt könnyű ez az utolsó vizsgaidőszak, de nagyon hálás vagyok, hogy ilyen türelmes velem.

 

A Gondolat Generátor- Csatlakozó alkotó csoport bemutatja  egész évados munkájának eredményét!

A csoport 17-25 éves diákokból áll, akikkel minden kedden drámajátékos eszközök segítségével alkottunk és gondolkodtunk közösen az őket foglalkoztató kérdésekről. 

Így született meg interaktív előadásunk és fiktív főszereplőnk Luca (21).
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Szerdától szombatig: 16h-19h
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h, vasárnap: 10h-14h.
  • Hétfőn és kedden zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek