Trafó Bálna a III. Kolorádón

Jegyinformáció a Kolorádó oldalán.
A Trafó Bálna a Trafó Kortárs Művészetek Háza mobil-helyszíne.  Olyan közösségi tér, ahol sokszínű, kísérletező szellemű alkotókkal és előadásokkal találkozhat a közönség. Egy hely, amely az előadásokat kiemeli a Trafó megszokott tereiből, ezzel nyitva új lehetőségeket a közönségünkkel való párbeszédre.

2018. június 14. csü 14:00-22:00
EJTech _ S E N S O R I V M _

Zenélj kristályokkal a Trafó Bálnában!
Az EJTECH egy olyan technológiai és művészeti laboratórium, amelyet Esteban de la Torre (MEX) és Kárpáti Judit Eszter hozott létre Budapesten. Interaktív installációikban a hang és az anyag összekapcsolhatóságát kutatják és az ember és a technika kölcsönhatásaival kísérleteznek. Alternatív felületeket, okos textileket vagy éppen kristályokat hoznak létre, amelyek új dimenziókat nyitnak meg a hangok, a vizualitás és a tapintás összekapcsolásával. 
 
Alkotók: KÁRPÁTI Judit Eszter, Esteban DE LA TORRE
Kreatív koncepció: EJTech
Együttműködő partner: Let it Be! art agency
 
 
2017. június 15. pé 16:00-17:30
Tóth Kinga performansz

Tóth Kinga író-költő-műfordító, a Magvető szerzője, aki a szövegeit intermediális (vizuális-hang-videó) performanszokkal mutatja be. Írott munkáit szövegtesteknek nevezi, melyek az írott forma mellett vizuális, valamint hangi tulajdonságokkal rendelkeznek. Performanszaiban ötvözi a videót, a kiterjesztett hangi technikát, melyet saját maga ad elő, összekapcsolva az élő szövegtest részeit.

2017. június 16. 12:00-20:00
Gondolat Generátor

Elmúltál már 20 éves? Éppen annyi vagy? Sejted, hogy milyen lesz? Vagy halvány gőzöd sincs róla?
A Gondolat Generátor csapata vár téged a Bálnánál, hogy a Trafó szülinapjára készülve veled együtt deríthessük fel, milyen érzés 20 évesnek lenni!
 
-Mesélj egy sztorit!
Ha van egy jó történeted 20 éves korodból, oszd meg velünk! A Gondolat Generátor munkatársai a Trafó októberi szülinapjáig gyűjtik a beérkező anekdotákat. Írd be magad Te is a Trafó történelmébe!
 
-Díszítsd a falat!
Fess, rajzolj, ragassz, írj egy szót, verset vagy idézetet; barmit, ami számodra kifejezi a "húszévességet". Fotózkodj a fallal és jelöld #trafo20 taggel, hogy tiéd lehessenek a Trafós ajándékjegyek.
 
-Játssz velünk!
Ha szívesen játszanál felszabadultan, gondolkodnál szabadon, vagy alkotnál közösen a többi 20 éves, vagy nem 20 éves fesztiválozóval, várunk szombaton a Bálnánál.
 
Bővebb információ a Kolorádó Fesztiválról: http://kolorado.hu/hu/fooldal/
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Jegypénztárunk augusztus 22-ig zárva tart.:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h - előadás vége + 30 perc, max. 22h
  • stúdió-, kabin- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • A Trafó Galéria 2024 szeptemberéig nyári szünet miatt zárva tart.
  • -
  • -
Elérhetőségek

  • A Trafó Kortárs Művészetek Háza Nonprofit Kft. Budapest Főváros Önkormányzata fenntartásában működik.

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek