vass imre: játék a peremvidéken

500 Ft
Válogasd össze a NEXT-bérletedet: 3-4-5 alkalmasat (2400/3200/4000 Ft) különböző napok előadásaiból, vagy válts kedvezményes napijegyet! A részleteket keresd a NEXT-füzetben vagy érdeklődj a jegypénztárban.

IDEGENVEZETÉS
Általában magyarul, de a január 20-i angolul.

Mit tudhatunk meg önmagunkról, belső drámáinkról a Trafó folyosóin barangolva? Szürke falak, tűzjelzők, lépcsők, korlátok, wc-k, mind rejtett narratívákra néző ablakok. A színház nem sajátíthatja ki az önreflexió terét. Elég a prioritások diktatúrájából! Éljenek a testhajlatok!
 
A Trafó Kortárs Művészetek Háza elnevezésű struktúra megkérdőjelezhetetlen központja, szíve: a nagyszínpad. Főbb szervei: galéria, klub, büfé, irodák, ruhatár, kazánház stb. Egy organizmus, élőlény vagy akár kulturális létesítmény nem tekinthető önálló entitásnak az őt kiszolgáló, fenntartó alrendszerek figyelembevétele nélkül.
 
Trafó ≠ nagyszínpad
 
A "szervek nélküli test" és a "központ-mentes struktúra" koncepciók mentén boncolgatjuk a Trafó testét, a centralizált és hierarchikus rendszerek kutatásában. Olyan apró részleteket, hibákat keresünk, amelyek lehajtósávként funkcionálhatnak a fősodortól. Az egész épületet bejárva, a jelentőséggel bíró középpontoktól haladunk a perifériák felé, a jelentéktelennek gondolt területek irányába.
 
Produkciós Partner: Katlan Csoport


Emberi Erőforrások Minisztériuma

 

TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek