L-E-V by Sharon Eyal & Gai Behar (ISR): House

2800 Ft / Student: 2200 Ft
General Season Pass is valid
Twin Pass is valid

BESZÉLGETÉS / KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ
November 8-án, pénteken az előadás után Lőrinc Katalin táncos, tánckritikus beszélget az alkotókkal (magyar és angol nyelven). Mindenkit szeretettel várunk!

Ez nem az a diszkó, amit elképzelsz, vagy amit egyszer láttál, hanem ahova járni szeretnél.

Sharon Eyal és Gai Behar – a két izraeli kreatív szupersztár – már egy évtizede együtt dolgoznak, de tavaly végre megalapították a közös társulatukat. Eyal a Batsheva Dance Company-ben táncolt, később koreografált, Behar pedig élőzenés, techno és underground eseményeket szervezett Tel Avivban. Kettejük kooperációjának eredménye egyaránt megfér a Trafó színpadán és egy techno klubban.  A House-ban a mozgás, a zene, a fények, a divat, a művészet és a technológia egy kihívó darabbá egyesül.

“A House egy a tánchoz írt szerelmes levél. Szexi, szemtelen, szemérmetlen, kétértelmű és kecsegtető. A majdnem meztelen táncosok - egyik szenvedélyesebb a másiknál – úgy mozognak, mintha varázsporral lennének megszórva. Imádtam, hogy a nézőtéren ülve elfogott a veszélyérzet. Mintha Eyal a tánc valamilyen kétes mellékutcájába vezetne, amit nem is biztos, hogy szabadna nekem látni. Van valami tényleg leselkedős jelleg a darabjaiban, mint kukucskálni a kulcslyukon, mikor átöltözik a szomszédlány.” (Ori J. Lenkinski, 972mag.com)

Táncos, koreográfus : Sharon Eyal
Társalkotó : Gai Behar
Zene : Ori Lichtik
Fények : Avi Yona Bueno (Bambi)
Jelmez : Ma’ayan Goldman
 
Táncosok : Rachael Osborne, Olivia Ancona, Leo Lerus, Gon Biran, Keren Lurie Pardes, Douglas Letheren, Rebecca Hytting, Sanit Dominic 
1314
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 16h-20h30
  • egyéb napokon: 16h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek