Gondolat Generátor

KÉPZETKÉPZŐ - galéria-foglalkozások

.

Kiknek?
Középiskolás, egyetemista és felnőtt csoportoknak.

Mikor?
Közösen egyeztetett időpont alapján (a foglalkozás másfél órás).

Mi ez?
A Trafó Galéria és a Gondolat Generátor közös foglalkozása, ahol a résztvevők cselekvő részeseivé válnak egy kiállításnak: bepillantást nyernek egy-egy alkotás mögött létező jelenségbe, történetet építhetnek és annak szereplőivé válhatnak, hogy aztán ez a közösen átélt élmény is segíthesse a kiállításhoz való kapcsolódásukat.

A foglalkozások mindig Trafó Galéria aktuális programjához kapcsolódnak. A következő kiállítás címe Mindkét szem nyitva,  megnyitója október 30-án kerül megrendezésre - ez Perlaki Márton eddigi legnagyobb önálló kiállítása lesz, mely az elmúlt négy évben készült művekből válogat: központi szerepet foglalnak el a fotók mellett a fotogramok, luminogramok és krétarajzok is, melyek most először kerülnek bemutatásra. 

Perlaki autonóm művészeti praxisára egyfajta sajátságosan bizarr hang jellemző; szokatlan portréi, hétköznapi tárgyakról készített csendéletei, a képeken megjelenő részletek  és a környezetről leválasztott kiemelések gyakran zavarba ejtőek és váratlanok. Fotóit a műfajból adódó pillanatszerűség helyett inkább az előre eltervezett pontos szerkesztés és különös játékosság kettősége jellemzi. Korábbi műveihez képest a Trafóban bemutatásra kerülő anyag egy egyértelmű és bátor nyitás az esetlegesség, a véletlen és a kiszámíthatatlanság irányába.

Jelentkezés: 
E-mailben a gondolatgenerator@trafo.hu címen.

KIÁLLÍTÁS

További képekért kattints IDE!


TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 16h-20h30
  • hétköznapokon: 16h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • a többi napon: 16-19h
  • hétfő: szünnap
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek