Gondolat Generátor

KÉPZETKÉPZŐ - galéria-foglalkozások

Ingyenes program

Ctrl+Up for Coyote Time - self guiding workshop / Önvezető workshop a Trafó Galériában  


Lenézünk és észrevesszük, hogy túlfutottunk a szikla peremén, alattunk a mélység. Mit tehetünk most? Nincs erre véletlenül egy billentyűparancs?


A Trafó Galéria legújabb kiállításában kérdéseket vet fel a mainstream videójáték életünk mindennapi rutinjait meghatározó logikájával, keresve a folyamatosan egymásba oldódó digitális és fizikai valóság közti réseket.


Érteni fogom akkor is ha soha nem játszottam videójátékokkal? Tudok majd kapcsolódni a felkínált témákhoz? Tudom-e majd olvasni a kiállítás nyelvét ha nincs semmilyen előzetes háttér ismeretem? Egyáltalán mi fog történni velem ezen a kiállításon? 


A Gondolat Generátor legújabb programja, ilyen és ehhez hasonló mindennapi szorongásokra keresi a választ, ami eltöltheti az embereket bármilyen alkotást nézve, befogadva, szagolva vagy csak a környezetében tartózkodva. 


A workshop keretein belül a résztvevők kisebb csapatokat alkotva vehetnek részt egy önvezető túrán.

Az alkalom célja kifejezetten az, hogy előzetes tudás nélkül játékos értelmezési keretet és személyes kapaszkodókat találjunk a gamifikációt és képzeletbeli digitális világokat tematizáló kortárs művészeti kiállítás befogadásához. Az alkalom végére a résztvevőknek lehetőségük nyílik rá, hogy létrehozzanak egy performatív idegenvezetést a kiállítótérben, megfogalmazhassák saját viszonyaikat a műalkotásokhoz. 


Mert az alkotás mindenkié!


TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Jegypénztárunk augusztus 22-ig zárva tart.:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h - előadás vége + 30 perc, max. 22h
  • stúdió-, kabin- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • A Trafó Galéria 2024 szeptemberéig nyári szünet miatt zárva tart.
  • -
  • -
Elérhetőségek

  • A Trafó Kortárs Művészetek Háza Nonprofit Kft. Budapest Főváros Önkormányzata fenntartásában működik.

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek