Vass Imre: Fájdalomtest

1500 Ft / diák: 1200 Ft
Általános bérlet érvényes
Ikerbérlet érvényes

workshop performansz

Ez a  kísérleti esemény-sorozat alkalmanként 27 befogadó számára nyitott. Előzetes bejelentkezés szükséges a jegypenztar@trafo.hu címen.
 
A fájdalomtest mindannak a létező fájdalomnak, szenvedésnek és bánatnak az összessége, amit egy ember csak érezhet és megélhet élete során és amit a kultúra és család ráörökít.

4 alkalom kínálkozik a Trafó galériában arra, hogy rátekintsünk, milyen változatos módokon vagyunk képesek hizlalni saját és kollektív fájdalomtestünket. Miért van szükség a fájdalomra és milyen szerepet tölt be a személyiség fejlődésben? Miért jó, ha fáj? Miért ragaszkodunk saját rosszullétünkhöz?

Az esemény nem a fentebbi kérdések megválaszolására fókuszál, inkább egyéni\egyedi irritációk\problematikák, egyszóval fájdalomcsírák feltérképezésére és tudatosítására. Ehhez a látogató részéről szükség van a belső munkára való hajlamra, ez pedig nem minden esetben kellemes és szórakoztató bár az önismereti munka természetes mellékhatása a megkönnyebbülés és boldogságérzet megjelenése. Az előadás interaktív abban az értelemben, hogy mindenki saját belátására bízzuk, milyen részletesen és mélyen hajlandó szemlélődni (vagy változtatni), az önmaga által gerjesztett szenvedésen vagy a világ fájdalmán.

 
 
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h - előadás vége + 30 perc, max. 22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h.
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Keddtől vasárnapig: 16h-19h
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h.
  • Hétfőn zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek