Táncműhely #02

Keresztes Patrik: Rikflow Basics - táncóra

ingyenes

A Trafó az előadások mellett a megnyitása óta heti rendszerességgel ad helyet különféle mozgás- és táncóráknak a Műhely Alapítvány szervezésében.


Így lesz ez a korlátozások ideje alatt is. Meghívtuk a Trafóban oktató, egyedi szemléletet és gondosan kidolgozott technikát átadó tanárokat, hogy többéves szakmai tapasztalatukat most az online térben osszák meg. Így 7 héten keresztül minden hétfőn este 7 órától táncolhatsz Bakó Gáborral, Békési-Szombati Anettal, Grecsó Zoltánnal és Keresztes Patrikkal. 


Ha korábban már eljátszottál a gondolattal, hogy csatlakozz egy órához, azonban valamiért ez a fogadalom nem valósult meg, vagy ha régi növendék vagy, Zoli, Patrik, Gábor és Anett szeretettel vár az online programsorozaton, amelyet a Trafó Facebook-felületén követhetsz. Ráadásul ingyenesen.


Minden, amire szükséged van: egy kényelmes ruha, tér, víz és elszántság. Vigyázz az asztal sarkával, és ha zokniban gyakorolsz, a laminált padlóval! 

Keresztes Patrik a Pécsi Balett táncművészeként kezdte pályafutását 2015-ben, majd egy évvel később a Frenák Pál Társulathoz és ezzel egy időben a Willany Leó Improvizációs Táncszínházhoz is csatlakozott. Jelenleg szabadúszó táncművészként tevékenykedik. Az elmúlt években sok elismert alkotóval dolgozott: Duda Éva, Góbi Rita, Varga Csaba, Quan Bui Ngoc, Várnagy Kristóf, Grecsó Zoltán. Emellett folyamatosan képzi magát nemzetközi kurzusokon, illetve különböző mozgás- és stílusötvözetekkel kísérletezik.


A sorozat alkalmai:
2020.11.30. 19:00 - Grecsó Zoltán: Lágy és dinamikus (elmaradt)

2020.12.07. 19:00 - Keresztes Patrik: Rikflow Basics
2020.12.14. 19:00 - Bakó Gábor: Művészeti színpadi jazztánc
2021.01.04. 19:00 - Békési-Szombati Anett: Soft Wave kortárstánc

TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Jegypénztárunk augusztus 22-ig zárva tart.:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h - előadás vége + 30 perc, max. 22h
  • stúdió-, kabin- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek

  • A Trafó Kortárs Művészetek Háza Nonprofit Kft. Budapest Főváros Önkormányzata fenntartásában működik.

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek