Táncműhely #10

Grecsó Zoltán: Lágy és dinamikus - táncóra

ingyenes

A Trafó az előadások mellett a megnyitása óta heti rendszerességgel ad helyet különféle mozgás- és táncóráknak a Műhely Alapítvány szervezésében.


Így van ez a korlátozások ideje alatt is. Meghívtuk a Trafóban oktató, egyedi szemléletet és gondosan kidolgozott technikát átadó tanárokat, hogy többéves szakmai tapasztalatukat most az online térben osszák meg. Februárban minden hétfőn este 7 órától táncolhatsz Grecsó Zoltánnal, Oberfrank Rékával, Góbi Ritával és Keresztes Patrikkal. 


Ha korábban már eljátszottál a gondolattal, hogy csatlakozz egy órához, azonban valamiért ez a fogadalom nem valósult meg, vagy ha régi növendék vagy, Zoli, Patrik, Réka és Rita szeretettel vár az online programsorozaton, amelyet a Trafó Facebook-felületén követhetsz. Ráadásul ingyenesen.


Minden, amire szükséged van: egy kényelmes ruha, tér, víz és elszántság. Vigyázz az asztal sarkával, és ha zokniban gyakorolsz, a laminált padlóval! 

Grecsó Zoltán jelenleg a New York-i Jonah Bokaer és a budapesti Duda Éva Társulat táncművészeként, a Magyar Táncművészeti Egyetem művésztanáraként és szabadúszó koreográfusként dolgozik. Gyakran alkot együtt testvérével, Grecsó Krisztiánnal (író, költő, az ÉS szerkesztője), akivel összművészeti előadásokat hoznak létre. 2019 júniusában szerzett MA diplomát moderntánc-pedagógusként a Magyar Táncművészeti Egyetemen. 2014-ben Fülöp Viktor-ösztöndíjas táncpedagógus lett. 10 éves szakmai múltja alatt közel 70 különböző produkcióban vett részt. 2009-ben hozta létre saját improvizációs stúdióját, a Willany Leó Improvizációs Táncszínházat, amellyel 2008 óta minden szerda este találkozhatnak az érdeklődők. 


Az óra visszanézhető: IDE kattintva

TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 16h-20h30
  • egyéb napokon: 16h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek