Fülbevaló #11

Infragandhi: DJ set

ingyenes
Infragandhi 18 éve a magyar események egyik legismertebb DJ-je, aki az elmúlt tíz évben segített elindítani pár újgenerációs DJ karrierjét.

A Secta Chameleon és Martenius társproducere volt. Zenéjük az USA-ban, Németországban és Ausztriában jelent meg, ők készítették a híres magyar televíziós dokumentumfilm, az On the Spot zenéjét is. Infragandhi az évek során olyan nevekkel játszott, mint Bonobo, Richard Dorfmeister, Peter Kruder, Fink, Quantic, Jose Padilla, Dreadzone, Koop, Grandmaster Flash, Afrika Bambaataa, The Herbaliser. Sok helyen megmutatta képességeit Európában (Törökország, Németország, Ausztria, Málta, Románia stb.), Ázsiában játszott a kommunista Kínában és Szingapúrban, valamint lehetőséget kapott, hogy szórakoztassa a közönséget Egyiptomban. Mivel művészneve az indiai kultúrából származik, amelyhez erősen kötődik, külön örömmel töltötte el fellépése Goa-ban (India). Az utóbbi időkben járt Tel Avivban, Londonban, Helsinkiben és Nairobiban is.


 
Számos fesztiválélménye közül kiemelkedik az Ozora Fesztivál, a világ egyik legnagyobb pszichedelikus zenei fesztiválja, ahol évek óta játszik, emellett kéthetente rádióműsort vezet a fesztivál (Radiozora) rádióállomásán.

Visual: Szigethy Márton, Pintér VivienTRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 16h-20h30
  • egyéb napokon: 16h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek