MOME Media Design - Binaura

1500 Ft
14:00-18:00 robotépítő workshop
Részvételi díj: 1500 HUF, mely tartalmaz minden anyagköltséget
 
A workshop regisztrációhoz kötött. Korhatár: 16+
Férőhelyek száma: 20 fő (10 tervezőpáros) A kurzuson való részvétel feltétele
páronként egy saját laptop (Windows / OSX). Kódolási előismeret nem kötelező!
Jelentkezési határidő: április 16. Jelentkezés: andrea@trafo.hu
 
19:00 nyilvános prezentáció

Emlékeztek még az ikonikus kafkai átváltozás történetet adaptáló francia-japán The Metamorphosis c. előadásunk android robotszereplőjére, a japán Seinendan Company, Oriza Hirata és az Osaka University Robot Theatre Project által közösen tervezett REPLIEE S1-re? Na és az Antony Hamilton Projects 64 minimetronóm-hangszerének robotikus ütemeire koreografált ausztrál táncduettre? És a legendás Bacarobot versenyekre, a hülyerobotok kupájára? Ha azóta is a működési titkokon töröd a fejed, akkor itt a helyed a MOME Media Design Tanszék és a Binaura tervezőcsapata által szervezett RoboCamp első robotkészítő workshopján.
 
A Nagy Ágoston és Samu Bence vezette egyetemi kurzusokhoz kapcsolódóan most te is tervezhetsz magadnak közlekedő robotot és megismerkedhetsz a tárgyanimáció, a motorikus helyváltoztatás és az elektronika irányította mozgáskottákat vezérlő szoftver használatának alapjaival. Betekinthetsz az egyetemi szemináriumtematikába és személyesen is megismerkedhetsz az oktatókkal.
 
Ha kipróbálnád hogyan koreografálhatóak különböző mozgásformák színjelzések, pixelek és elektronikus eszközvezérlést lehetővé tevő arduinok segítségével, jelentkezz mihamarabb a RoboCamp-re! Ha csak egyszerűen kíváncsi vagy és megnéznéd a délután során egyszerű motorokból és mindennapi használati tárgyak kombinációjából készült robotok asztali futóversenyét, valamint a MOME Media Design Tanszékén tanuló jelenlegi hallgatók eddig munkáiból installált pop up kiállítást, akkor tarts velünk az esti rövidtávú viadalra és projektprezentációra. Kreatív futamra fel!


 
http://www.binaura.net/
http://mome.hu/
 
Kurzusvezetők: NAGY Ágoston, SAMU Bence
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek