SVUNG kutatócsoport

BEMELEGÍTŐ (ráhangoló) foglalkozás a HODWORKS: SUNDAY című előadásához

     
Ingyenes program
REGISZTRÁCIÓ -  tsznkutatas@gmail.com - Kérjük, jelezd részvételi szándékodat, hogy tudjuk mennyi emberre számítsunk.
Te is meg fogod nézni az következő Hodworks produkciót?
És hogyan készülsz rá?

Otthonról, munkahelyről vagy suliból érkezel majd a Trafóba? Ki tudja… Viszont ha már odaértél, akkor biztos, hogy a többi nézővel és egy maréknyi táncossal fogod együtt tölteni az estédet. Egymás levegőjét szívjuk majd, és együtt fogadjuk be, illetve járatjuk át magunkon a ránk váró produkciót. Elég intim, nem?

Épp ezért egy, a testtudatosságon, a fizikai térben való létezésen és különböző érzékszervi tapasztaláson alapuló alkalmat szervezünk az előadás elé, minden mozogni kívánó néző számára. Ezzel szeretnénk teret adni annak, hogy valójában megérkezzünk az előadásra, vagyis hogy befogadóképesen és kíváncsisággal telve foglaljuk el helyünket a nézőtéren, hátrahagyva a napi zsörtölődéseket. A cél, hogy ne csak a táncosok, hanem Mi, nézők is bemelegítsünk az előadás előtt. A 60 perces esemény során egy közösen kísérletező teret hozunk létre, melyben a résztvevőknek lehetősége adódik már előzetesen kapcsolódni az előadáshoz, saját testükhöz, és a többi nézőhöz is.

Az eseményen való részvételhez  előzetes tánctudás és gyakorlat nem szükséges, a kényelmes ruha viszont annál jobban jön majd.

A covid óvintézkedések miatt csak lázmérés és kézfertőtlenítés után tudjuk beengedni a részvevőket. Orrot és szájat elfedő maszk használata pedig kötelező.

TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h - előadás vége + 30 perc, max. 22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek