AZ ÉN ÜGYEM - online kiállításmegnyitó és díjátadó

     
Ingyenes

A Trafó Gondolat Generátor műhely 9. alkotópályázatának online díjátadó-  és kiállításmegnyitó eseménye, amelynek inspirációs alapja Az Ügy című catwalk-koncert. Utóbbi egy komplex alkotófolyamat eredményeként jött létre: Fekete Ádám írta a dalszövgeket, kreatív szerzők és szereplők a Soharóza kórus tagjai voltak, a koreográfus Cuhorka Emese volt,  Bartha Márk biztosította az elektronikát és végül, de nem utolsósorban Nagy Furzsina és Halas Dóra rendezte a darabot. 

Az alkotópályázatra 2021. január 5-ig vártuk a pályaműveket - a beérkezett alkotásokat az alábbi videóben tekinthetitek meg:

 


A fentiek a következő kérdések mentén születtek:

Mi körül forognak a gondolataid? Milyen társadalmi vagy személyes ügyek foglalkoztatnak? Miről beszélnél szívesen? Mitől fontos számodra, hogyan befolyásolja a mindennapjaidat? MI A TE ÜGYED, illetve hogyan nézne ki egy ruhadarab, kiegészítő vagy akár egy teljes öltözék, ami az ügy lényegét ragadja meg?

A zsűri jelenleg végzi bíráló feladatát, és a kiállításmegnyitón fény derül az eredményre! De hogy kik is az értékelőcsapat tagjai, és ők milyen ügyek iránt elkötelezettek? Erről itt olvashattok bővebben

A díjátadót a Facebook-eseményél vagy a Trafó YouTube csatornáján lehet majd figyelemmel kísérni!

TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • hétfőtől péntekig: 14h-18h
  • -
  • -
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Belépés csak védettségi igazolvány felmutatásával.
  • Nyitva: kedd-péntek: 16h-19h, szombat-vasárnap: 14h-19h.
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek