ArtMan Est vol. 6

20 kép

2000 Ft / diák: 1600 Ft
Trafó bérlet érvényes
Idén ünnepeli a vegyes képességű alkotókkal és előadókkal dolgozó Tánceánia Együttes a 20. születésnapját és ebből az alkalomból az élőzenés ArtMan est csak róluk szól.

Felvillanások és kibontakozás. Emlékek lenyomatai és pillanatfelvételek a jelenben. Ez az előadás most születik, mindazzal a tapasztalással, élménnyel, érzettel és tudással telítve, ami ebben a 20 évben összegyűlt. Ünnep, mert lehetőségünk van az alkotás örömét megosztani a nézőkkel. A pillanatban születő belső, szinte láthatatlan, ám érezhető mozgások és a kibontakozó, teret bejáró táncok hullámain utazunk együtt. Minden mozdul ebben a táncban, velünk, bennünk, körülöttünk. Találkozik a múlt, a jelen, a jövő egy tekintetben, egy Szempárban, egy gesztusban, egy Fényárnyékban. (Be)gurulunk, Álompartra érkezünk, Áramlunk, Érintkezünk, Ellentétpárokban vagyunk, Fehérben fürdünk... A Tánceánia 20 éve, MA.

Az ArtMan Egyesület fogyatékossággal élő és ép tagjai, több mint tíz éve hoznak létre közösen oktatási, mozgásművészeti és terápiás programokat. 2018-ban Lábán Rudolf Különdíjban részesült szervezet.
Alkotók / Creators:
Rendezők / directed by: Farkas Dorka, Gál Eszter
Asszisztens / assistant: Kálmán Ferenc

Előadók / Performers: Barkó Tamás, Eötvös Juci, Eszes Dávid, Farkas Dorka, Gál Eszter, Kalácska Levente, Kálmán Ferenc, Környei Kristóf, Potoczky Gábor, Tóth Károly és Bóta Ildikó
Meghívott vendégek a Tánceánia Együttes volt tagjai / Special guests: former members of Tánceánia Company 

Látványterv / Set: Kálmán Eszter
Fények / Lights: Dézsi Kata
Szervezés / Organiser: Kopeczny Kata


Ajánljuk még

Nincs megjeleníthető tartalom.
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 16h-20h30
  • egyéb napokon: 16h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • a többi napon: 16-19h
  • hétfő: szünnap
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek