Proton Színház / Bánki Gergely: 1 link

2000 HUF / Student: 1600 HUF
General Season Pass is valid
Twin Pass is valid

<jake_smiles> elélveztél te is?
<bianca21> csak megváltozott a testsémám, drága wink
Smilesnak ez tetszik, ez a pengés cinizmus, Bianca úgy adja meg magát, hogy közben magát adja, jó nő, no, bár lehet, hogy férfi.
<jake_smiles> gyere hozzám feleségül
<bianca21> mér mennék?
<jake_smiles> szeretlek
<bianca21> nem is ismersz
 
Unottan évődnek, róják a kötelező kűrt, későre jár, Smilesban felötlik, hogy gyorsan, még ma éjjel össze kellene hozni egy IRL randevút, amelyben szerepelhetne egy mozgólépcső alja, egy gesztenyefás park, egy támlájavesztett pad, avar, még több avar, könny, kapualj, hajnali pára, hirtelen megváltás és két fél unikum, megtehetné. Megtehetné, hogy szép szóval kiédesgeti Biancát a 21 hüvelykes, full HD Synkmaster-ből, de hol, kérdi Smiles, hol találni manapság földszagú kapualjat, és ki venné magának a bátorságot, hogy beleálljon?
 
Jake Smiles, a hős online él, öl és szeret.
Jake Smiles, a szerző neve írói álnév, netes nyelven nickname.
1 link, a magyar irodalom első online regénye a közönségtől és a zsűritől egyaránt első díjat nyert a Magvető Kiadó és az Origó 2001-es pályázatán.
 
A regényt Bánki Gergely állítja színpadra, Vajdai Vilmos főszereplésével, Karcis Gábor vizuális világában, Vranik Krisztián zenéjével, a Proton Színház előadásában, a Trafó Kortárs Művészetek Házában.
 
A bemutató időpontjáig nem sikerült a regény jogtulajdonosát megtalálnunk, ezért a szerzői jogdíjat elkülönítetten kezeljük a jogosult jelentkezéséig.

rendezőasszisztens: VARGA Dorka
jelmeztervező: Oláh Tímea
Sfx live: Erdélyi Gergely Greg
dramaturg: VERESS Anna
műszaki vezető: ÉLTETŐ András
produkciós vezető: CSATÓ Zsófia
producer: BÜKI Dóra

Operatőrök: BÁLINT Dániel, TÁBOROSI András
Hang: SZILÁGYI Zsigmond Farkas
 
Továbbá: BÁLINT Dániel, BÁNKI Gergely, CZUMBIL Orsolya, CSATÓ Zsófia, EGGER Géza, GALABA Irén, GERGELY Katalin, GÓBI Rita, GYŐRI Alíz, HAJMÁSI Dávid, JANKOVICH-BÉSÁN Katalin, LÁNG Annamária, KARCIS Gábor, KISS Ágota, KISS Diána Magdolna, MONORI Lili, MUCSI Zoltán, NÉMETH Iván, OLÁH Tímea, PALLAGI Melitta, PETŐ Kata, TÁBOROSI András, TERHES Sándor, SÜNDÖRGŐ, SZÁSZ Dániel, SZABÓ László, VÉGH Zsolt, VRANIK Krisztián
 
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek