Időpont

2017.01.27. 22:30

Időtartam

50’ aztán buli hajnalig

Helyszín

Trafóklub

Jegyár

A belépés díjtalan

/ együtt, buli
DART feat INFINIT.: Dopamine
- És a groove-val mi lesz?! -

| tánc

2017 JAN. 27.

Trafóklub, | NEXTFESZT, english-friendly, TRAFÓ18

Jelenleg egyikünk lakása sem alkalmas egy kiadós házibulira, ezért elkértük a Trafó kulcsát! ;)
 
A Dopamine egy kísérlet. Műfajilag meghatározhatatlan hybrid, zenés-táncos, produkciós event. Szinergia. Az esemény lényege, hogy az este folyamán miközben a zenészek megalapozzák a hangulatot, akárcsak egy buliban, őrült táncos eventek bukkannak fel az emberek között, felett, alatt és így tovább. A résztvevő egyszerre száz százalékban részese és nézője is a történéseknek. Olyan színes-szagos kavalkád alakul, mely beindítja azokat a hormontermelődést gerjesztő folyamatokat, melyek magával ragadják és beléptetik az eseményekbe a nézőt. Mindenkiben zubogjon a DOPAMINE!+++
 
Egy hazai viszonylatban új formátumú esemény, ami az INFINIT.-tel, napjaink budapesti, underground partyjaiból ismert zenei platformmal együttműködésben jön létre. Az előadás után pedig buli hajnalig: dj-k, bár, zene és sok- sok szuper ember!
  
A DART tagjait tekintve nemzetközi összetételű, budapesti székhelyű kortárs táncegyüttes.
Sokszínűségük és a nemzetközi alkotókkal fenntartott jó szakmai kapcsolataik segítségével, olyan új produkciókat akarnak létrehozni, melyek a hazai kortárs táncélet alkotói és nézői számára egyaránt szórakoztatóak és figyelemfelkeltőek. Céljuk, hogy ami hiányzik az itthoni kortárstánc szférából, azt „hazahozzák” de legalábbis felvillantsanak olyan stílusokat, együttműködési formákat, szemléleteket, melyek a szakma hasznára és a nézők örömére válhatnak.

Az előadó a közönségét, - a közönség az előadóját keresi. A találkozásra alkalmas tér és idő az INFINIT. Az események horizontján találkozik a zene és te, - ez perspektívánk alapvetése.
  
Alkotók és előadók: Nagy Emese, Várnagy Kristóf, Simet Jessica, Darabont Áron
Zene: INFINIT. : Csizmás András, Szabó Sipos Ágoston
DJ: Filip Varial (INFINIT.) Skentaur (INFINIT.)
Master of Ceremony: Borsányi Dániel (K2 Színház)
Projekt koordinátor: Béli Ádám
Együttes vezető: Varga Kinga
A Trafó és a Műhely Alapítvány közös szervezésében.
Fotó: Hevér Zsófia
 

Impresszum > Fejlesztő: Bit and Pixel Kft. | Szerkesztő: Drucker Dávid | Design: Nagy Gergő Arculati elemek