Időpont

2017.04.22. 19:00

Időtartam

40'

Helyszín

Trafó Stúdió

Jegyár

1000 Ft

Jegyvásárlás


Támogatók:

Műhely Alapítvány, Sín Kulturális Központ, Emberi Erőforrások minisztériuma, Nemzeti Kulturális Alap

/ bizonytalanság, eufória, menekülés
Antré 6. // SZERI VIKTOR: GET AHOLD OF IT

| tánc

2017 ÁPR. 22.

performansz, English-friendly, Antré, TRAFÓ18

angol nyelven

Stroboszkóp alkalmazása miatt az előadás megtekintését terhes nőknek, epilepsziásoknak, valamint pace-makerrel rendelkezőknek nem javasoljuk.A Trafó és a Műhely Alapítvány közös programsorozatában, az Antréban új kezdeményezéseknek, friss szemléletű fiatal alkotóknak kíván bemutatkozási lehetőséget teremteni a Trafó Stúdióban.

A get ahold of it a realitás és a képzelet határán próbálja megragadni a felnőtté válás előtti pillanat legnagyobb dilemmáit. A darabban létrejövő szituációk az egyéni és globális viszonyán merengenek, a személyes terünkön túlnyúló felelősségek és az általunk kifejthető hatások mértékével kapcsolatban tesznek fel bizonytalan hangvételű kérdéseket. Mit érnek a vágyaim? Lehetnek-e egyáltalán tudatos döntésem? Ha nincs visszaút, hova menekülhetek? Hogyan megy át az álom ébrenlétbe, az éberség pedig eufóriába? És mi van, ha a játék háborúvá válik?

Szeri Viktor 2014-ben végzett a Budapesti Kortárstánc Főiskolán. Azóta független előadóként és alkotóként dolgozik. Molnár Csaba Az Ökör c. és Vass Imre taking place c. darabjaiban előadóként vett részt. Vavra Júliával kísérletező duettjük (Sugárvely) 2016-ban az Artusban, majd a Sziget Fesztiválon volt látható. ∆YOU TAKE MY BREATH AWAY∆ című szóló performanszát a budapesti tranzit. hu-ban, az Artusban és a berlini CHB-ban mutatta be. Szeri munkáiban a fiatal kultúra, a szubkultúrák és azok problémái, érzései erősen megjelennek. A vizualitás és a d.i.y. megoldások kulcsfontosságú összetevői darabjainak. Az utóbbi években a képzőművészet és a performansz művészet kapcsolatával foglalkozik.

Alkotó, előadó/Created and performed by: Szeri Viktor
Mentor: Bogyó Virág
Fény/Light:
Videó/Video: Vincze Alina
Fotó/Photo: Juhász Adrienn Noémi
Köszönet/Special thanks ot: Muskovics Gyula,  Vavra Júlia

A performansz a Műhely Alapítvány „Mesterprogram – mentorálás és kutatás a kortárs táncban” sorozata keretében kerül megrendezésre.


 

Impresszum > Fejlesztő: Bit and Pixel Kft. | Szerkesztő: Drucker Dávid | Design: Nagy Gergő Arculati elemek