Időpont

2017.03.30. 19:00

Időtartam

80'

Helyszín

Trafóklub

Jegyár

500 Ft

Jegyvásárlás


/ képhacking, mapping, transzfúzió
smART! XTRA // AV composers
INTERAKTÍV INSTALLÁCIÓ - A ROM - Riders on the Mall Fesztivál keretében

| | smART

2017 MÁRC. 30.

Trafóklub, English-friendly, TRAFÓ18

angolul magyar tolmácsolással
 
A Budapesti Metropolitan Egyetemmel együttműködésben Marlijn Gelsing workshopot tart március 31-én és április 1-én Hacking Nature címmel. Regisztráció március 15-ig: andrea@trafo.hu
A részvétel ingyenes, a férőhelyek száma limitált.

 
Valós idejű képzenészet, épületmapping, optikai illúziók, magyar és holland vj-művészek szemet kápráztató alkotásai. A smART! XTRA sorozat AV composers része az audiovizuális élőművészetet népszerűsítő Riders on the Mall Festival felvezető estje lesz. A fesztivál a nemzetközi AVnode hálózat Live Performers Meeting programjának hazai seregszemléje.
 
Herczeg Tamás és Bordos László Zsolt a 2000-es évek eleje óta foglalkozik fényfestéssel, grafikus animációs és tárgy- valamint épületvetítéssel számos hazai és külföldi színházi, opera és koncert produkció vizuális tervező partnereként. A Bordos.ArtWorks 3D mapping alkotásaival a műfaj elismert úttörői közé tartozik Amerikában, Ausztráliában és Japánban is. Herczeg Tamás a digitális technológiák használata mellett előszeretettel kísérletezik analóg eszközökkel is. Szilágyi Csilla üvegművésszel közös TRANSFUSE c. performansza az üveg-fény-hang médiumait egyesítik.

A holland Oddstream oktatási programokat fejleszt, videómapping vetítéseket és interaktív installációkat készít, kétévente pedig saját fesztivált szervez. Marlijn Gelsing a budapesti Hacking Nature  workshopon mohák és szenzorok segítségével vezet be az interaktív fényjelenségek világába.
 
Meghívott résztvevők: BORDOS László Zsolt, HERCZEG Tamás, SZILÁGYI Csilla, Marlijn GELSING
Sorozatszerkesztő – moderátor: KOVÁCS Andrea
Kreatív koncepció: Let it Be! art agency
Együttműködő partnerek: MÜSZI – Művelődési Szint, Budapesti Metropolitan Egyetem


 
 

Impresszum > Fejlesztő: Bit and Pixel Kft. | Szerkesztő: Drucker Dávid | Design: Nagy Gergő Arculati elemek