Rian Treanor (UK); Lázár Gábor: Boundary Object

     
2900 Ft 
elővételben: 2500 Ft 
(az első 100 jegy elővételes)
Trafó bérlet érvényes

A Trafó nem ültetett koncertjein érvényes aktuális járványügyi előírások megismeréséhez - jegyvásárlás előtt - kérünk, kattints ide!

Lázár Gábor már a bő tíz éves pályafutása kezdeti időszakában megtalálta saját zenei világát. Zenéjét egyedi módszereivel és digitális eszközeivel létrehozott nem-lineáris absztrakciók, lecsupaszított struktúrák jellemzik. A végeredmény egy limitált, puritán, élesen tördelt hangzásvilág. Olyan fesztiválokon fordult meg az elmúlt években, mint Unsound, Berlin Atonal, MUTEK, illetve olyan alkotókkal dolgozott együtt, mint Mark Fell vagy Russell Haswell. A Trafóba a hetedik stúdiólemezének bemutatójával érkezik. Gábor 2020-as Source című albumát követően a 2022-es Boundary Object a második Planet Mu által megjelentetett lemeze lesz.

http://www.gaborlazar.com/ziq442

Az este másik fellépője Rian Treanor (UK).
Rian zenéje a klub zene, a kísérleti elektronika és a számítógépes zenék metszéspontja. Lenyűgöző zenei világot mutat be töredezett és egymásba fonódó összetevőkből. 2019-ben a Planet Mu-nál megjelent debütáló albuma, az „ATAXIA” berobbant a brit underground klub zenébe.

A Max/MSP programozási nyelv használatával egyedi szoftvereket fejleszt a kiterjesztett ritmikai technikák és algoritmikus folyamatok felfedezésére, olyan eszközöket épít, amelyek lehetővé teszik a spontán mintavételezést, azok modulációját.

Kiemelt fellépései volt többek között az Aphex Twin által kurált Warehouse Project (Egyesült Királyság), Nyege Nyege Festival (UG), WWW (JP), Unsound (PL), GES-2 (RU), Serralves (PT), Berghain (DE), No Bounds (Egyesült Királyság), Cafe Oto (Egyesült Királyság), Glasgow Kortárs Művészeti Központ (Egyesült Királyság), Empty Gallery (HK), Irish Museum of Modern Art (IRL), Summerhall (Egyesült Királyság), yU+co[lab] (Hong Kong) és Counterflows (India)

TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h - előadás vége + 30 perc, max. 22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h, vasárnap és hétfőn zárva.
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Nagytermi előadásnapokon: 16-22h.
  • Nyitva: szerda-szombat: 16h-19h. Vasárnap: 10h-14h.
  • Hétfőnként és keddenként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek