IDEGEN

Talált szalagok

     
3500 Ft
elővételben: 2800 Ft 
(az első 100 jegy elővételes)
Trafó bérlet érvényes

Képeket nézel, és megkérdezed, mi is van rajtuk pontosan. Kinek szólnak ezek a felvételek, és miért éppen most mutatom meg neked? Ha van egy kis türelmed, elmesélem.

Az IDEGEN zenekar november 5-én a Trafóban tartja idei akusztikusra hangszerelt koncertjeinek utolsó állomását. Az estén megelevenednek a zenekar életének meghatározó alakjai, zenésztársak és egyben családtagok, példaképek és barátok. A különleges estén az IDEGEN egy olyan utazásra invitál, ami megmutatja az idén ötödik évébe lépő zenekar bensőségesebb oldalát, egyúttal feltár egy olyan lírai elbeszélésmódot, amelyet eddig még nem láthattunk, hallhattunk máshol.

Az IDEGEN zenekar 2016 nyarán alakult progresszív alternatív rockzenekar, megjelent három nagylemeze, három EP-je, több videóklipje. Az elmúlt hat évben megnyerték a MÜPA Garage Band Fesztiválját, részt vettek a Hangfoglaló Program Induló Előadói Programjában, illetve előzenekarként több állomásra is elkísérték a 30Y, Esti Kornél, Elefánt zenekarokat. Turnéállomásaik érintették a hazai vidéki, határon túli és fővárosi klubok javát, és felléptek már olyan zenei fesztiválokon, mint a Fishing On Orfű, a Campus Fesztivál, a Művészetek Völgye Fesztivál, az Ördögkatlan Fesztivál, a Fekete Zaj Fesztivál vagy az Alterába Fesztivál. Játszottak már valamennyi jelentős budapesti klubban, többek között a Budapest Parkban, a Barba Negrában, a KOBUCI-ban, az Akvárium Klubban, az A38 Hajón és a Dürer Kertben is.

2021 októberében az IDEGEN bemutatta harmadik, Vasárnap című lemezét Budapesten és további nyolc vidéki városban.
Facebook // Instagram // Youtube // Spotify

Kunics Olivér - ének, basszusgitár
Galgóczi Olivér - gitár
Langó Ádám - billentyű, perka
Dencs Dominik - dobok

A koncert a Nemzeti Kulturális Alap és a Hangfoglaló Program támogatásával valósult meg.

Talált szalagok NKA - Nemzeti Kulturális Alap
Talált szalagok Hangfoglaló Program
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h - előadás vége + 30 perc, max. 22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h.
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Keddtől vasárnapig: 16h-19h
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h.
  • Hétfőn zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek