Barkóczi Noémi lakáskoncert a Trafóban

     
4500 Ft
3900 Ft - elővételben
(az első 200 jegy elővételes)
Trafó bérlet érvényes
Barkóczi Noémiék egy különleges lakáskoncertet idéző hangulatot varázsolnak a Trafó színpadára, ahol rendhagyó módon érkeznek és csatlakoznak be az este programjába a meghívott vendégelőadók.

Egy estére most bárki beköltözhet Barkóczi Noémiék közös lakásába. Egy olyan képzeletbeli albérletbe invitál a zenekar, ahol mindenki otthon érezheti magát, ahol a dalszövegek életre kelnek, megelevenedik a dalok képi világa. Ebben a miliőben visszaköszön az albérletek kopottas romantikája, a magányos, de olykor gyümölcsöző pillanatok, ahova bármikor betoppanhat egy látogató, csak úgy váratlanul. Március 9-én Barkóczi Noémiék egy különleges lakáskoncertet idéző hangulatot varázsolnak a Trafó színpadára, ahol rendhagyó módon érkeznek és csatlakoznak be az este programjába a meghívott vendégelőadók.


Barkóczi Noémi énekes-gitáros-dalszerző a 2010-es évek elején tűnt fel a színen, egyedi hangvételű dalai már első nagylemeze idején egy sajátos univerzumot alkottak (Nem vagyok itt, 2017). A hosszú évek hallgatását megtörő 2021-es Dolgom volt című nagylemezen az akusztikus gitárt elektromosra cserélte és sokkal bátrabban kísérletezett újabb, karcosabb hangzásokkal. Az album kapott Fonogram-jelölést, és több hazai médium az év nagylemezei között emlegette. Azóta Gulyás Kristóffal (mius) és Bognár Mártonnal (Kamikaze Scotsmen) kiegészült zenekara bejárta a hazai klubokat és fesztiválokat, és most már bizonyos, hogy az együttes zenéje ugyanolyan jól működik többezer ember előtt a Budapest Parkban, mint egy vidéki klub pincéjében. Noémi szerepelt szövegíróként a Dalfutár című műsorban, közreműködött Jónás Vera egyik dalában és a Kaláka előtt tisztelgő nagylemezen, valamint több dala is feltűnt hazai filmekben. Barkóczi Noémi harmadik nagylemezén dolgozik, amelyről két dal (Szia fényfolt, Mintha értenék) már meg is jelent.

Az esemény az NKA támogatásával valósul meg.
A zenekar tagjai:
Barkóczi Noémi - ének, gitár
Bognár Marci - basszusgitár, vokál
Gulyás Kristóf - dob
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek