Eléonore Valère-Lachky / Molnár Csaba

     
1800 Ft / diák: 1500 Ft / Trafó bérlet érvényes
Molnár Csaba darabját 18 éven felüli nézőinknek ajánljuk!

A DÉPARTS program keretében:

Egy táncelőadás az élet szeretetéről és a mozgás öröméről és a vitalitásról., és egy másik, amelynek a címe leginkább egy kozmetikum,  egy háztartási robotgép,  egy gyerekjáték, egy tinimagazin, vagy akár egy pornó weboldal neve lehetne. Egy belga és egy Belgiumban tanuló koreográfus egy-egy rövid darabja a Trafóban.


 
 A Whirling öt táncosa, folyamatosan feszegeti fizikai korlátait, önmagukból és egymásból nyert energiájuk állandó megosztásával és újrahasznosításával. A vitalitás, az egyszerűség és a nyers erő olyan élő energiamezőként jelenik meg a színpadon, melynek egyik végpontján a különböző egyéniségek állandóan konfrontálódnak egymással, a másik szélén pedig ott  egy csendes, nyugodt, idilli hely, egy menedék,  ahol legszívesebben mindenki álomra hajtaná a fejét.
 
Eléonore Valère-Lachky a brüsszeli P.A.R.T.S.-ban végzett, majd a Wim Vandekeybus vezette Ultima Vez társulat tagja volt. Dolgozott Michele Anne de Mey-jel, a  Sinfonia Eroica című előadással a Trafóba is eljutott.. 2009-ben készült el első szólója Lands címmel. Az elmúlt években dolgozott a Ballets C de la B (B) társulatával, Smeds Ensemble-lal (FIN) és Isabella Soupart-rtal (B). Jelenleg a belga Needcompany tagja.
A magyar közönség már többször láthatta koreográfiáit a Budapest Tánciskola diákjaival („On Friskin” (2008), „Skonifrin” (2009), „Time strecher” (2010)
 
Koreográfus: Eléonore Valère-Lachky
Előadók: Jónás Zsuzsa, Mikó Dávid, Varga Csaba, Egyed Bea, Juhász Péter
Fény: Molnár Péter

 
Molnár Csaba együttműködve Garai Júliával, Marco Torrice-szal és Vass Imrével bemutatja:
A Kitty 2012 zenéje által kreált posztapokaliptikus atmoszférában felbukkanó történések helyüket, értelmüket keresik. Ezer jelentés és megoldás merül fel, de KITTY 2012-ben nincs mit megérteni.
 
Molnár Csaba tanulmányait a Budapest Táncművészeti Szakközépiskolában, majd a brüsszeli P.A.R.T.S.-ban végezte. Előadóként korábban dolgozott többek között Gál Eszterrel, Hód Adriennel és Wally Cardona-val. Jelenleg a Compagnia Virgilio Sieni, a BLOOM!, és a HODWORKS együttesekkel dolgozik.
Marco Torrice olasz táncművész és alkotó. Tanumányait a P.A.R.T.S.-ban végezte. Jelenleg saját munkái mellett különböző európai kortárstánc együttesekkel működik együtt.
Vass Imre független alkotó és táncos, aki számos magyar alkotó mellett a belga Ultima Vez-zel is dolgozott.
Garai Júlia több hazai koreográfussal dolgozott, a HODWORKS állandó tagja.
 
Koncepció: Molnár Csaba
Alkotótársak és előadók: Garai Júlia, Molnár Csaba, Marco Torrice, Vass Imre
Hangtervező: Alberto Ruiz Soler
Fény: Dézsi Kata
Kosztüm: Cabas Molinari
 
http://www.departs.eu/index.php

TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • hétköznapokon: 14h-18h
  • -
  • -
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Átmenetileg zárva.
  • -
  • -
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek