SUB.LAB.PRO - Barnaby Booth (GB)

Never Get to Heaven

     
4200 Ft
3200 Ft - diák, pedagógus, nyugdíjas
Trafó bérlet érvényes
#élet #kapcsolat #remény

A Never Get to Heaven tíz ember életének huszonnégy óráját követi nyomon. Két naplemente közötti időt felölve, a fény és a bonyolult mozgás segítségével vizsgálja meg, hogyan működik a remény, és hogyan változik óráról órára.

Hajnali 2 óra van. Egy ember egyedül ül, míg egy másik a tömegben tolakodik. Az egyik vitatkozik, míg a másik feladja a kapcsolatukat. Sokan nevetnek, közben sok ember magánéleti döntéseket hoz. Egy ember megvilágosodik. Egy másik reménytelenséget kezd érezni. Egy ember találkozik egy angyallal egy klub mosdójában. 

Aztán eljön a reggel, a nap újrakezdődik, és a fény megváltozik.

Barnaby Booth díjnyertes koreográfus és fénytervező, az Egyesült Királyságban él. Munkáit a spiritualitás és a természetfeletti inspirálja - ezeket a témákat a mentális egészség és a társadalmi interakciók feltárásával bontja ki.

SUB.LAB.PRO The Ensemble Programnak egy 9 hónapos kreatív platform pályakezdő táncosok számára. Professzionális társulati munkakörnyezetet imitálva kreatív alkotások réven teljes eszköztárat kínál az Ensemble táncosainak a professzionális művészeti területen való boldoguláshoz. A Never Get to Heaven a 2023/2024-es Ensemble harmadik bemutatója.
Alkotók, előadók: Axelle Sechao, Ása Sigrúnardóttír, Boris Charrion, Elisa Picq, Emma Delvac, Inés Grima, Mar Serra Martí, Melén Constant, Michela Centon, Nerya Zahavi
Feny: Barnaby Booth, Mervel Miklòs
Zene: Joel Harries
Koncepció, koreográfus: Barnaby Booth
Asszisztens: Theo Arran

Producer: SUB.LAB Event Productions
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek