SUB.LAB.PRO (Kolegova & Jalonen & Hód)

Topáz

     
3200 Ft
kedvezményes: 2800 Ft
diák: 2200 Ft
Trafó bérlet érvényes
MŰSOR:

A topáz egy nőies drágakő, leggyakrabban sárga vagy aranyszínű. Úgy tartják, hogy ez a kristály képes növelni a kreativitást, a szépség megbecsülését, az önbecsülést, a bátorságot és az öntudatot. Segít átlátni a helyzetet, illetve felfedezni a legapróbb részleteket is…

A Topáz az első tripla bemutatója a SUB.LAB.PRO The Ensemble Programnak, amely egy kreatív platform. Célja, hogy társulati munkakörnyezetet imitáljon, illetve teljes eszköztárat kínáljon professzionális művészeti területen való boldoguláshoz. Az évad első felében az Ensemble táncosai három női koreográfussal dolgoztak együtt, így lehetőségük nyílt arra, hogy tapasztalatot szerezzenek különböző jellegű kreatív folyamatokban.

Az Ensemble tagjait próbatánc során választottuk ki, több mint 120 jelentkező közül, akik egy nemzetközi elődaóművészeti csoportot alkotnak. A kilenc hónapos program során az Ensemble tagjai hat+egy alkotói folyamatból, napi tréningekből, heti rendszerességű body-care és szakma-kiegészítő előadásokból, valamint személyre szabott egyéni mentorálásból szereznek tapasztalatokat. Célunk egy olyan társulatszerű-struktúra megalkotása, amely egyenlőségre törekvő légkörrel rendelkezik, ahol a táncosok, oktatók és rendezők egyenlő feltételek mellett működnek.


Az Ensemble:
Dora Almeleh (BE), Lina Bouainane (FR), Rose Bouvet (FR), Laura Mello Rella (IT), Hanne Van Driessche (BE), Jázmin Wéber (HU) 

Vendégmūvészek egyes kreációkban:
Naomi Kats (IL), Flóra Virág (HU)

Koreografusok:
Maria Kolegova (RU),  Jenna Jalonen (FIN), Hód Adrienn

Partnerek, támogatók:
Mūhely Alapítvány, Trafó Kortárs Mūvészetek Háza, Mu Színház, Jurányi Inkubátorház, NKA, IZP Program, SUB.LAB. Event Productions

Külön köszönet:
Clementine Denis (FR), Rácz Anikó, Gryllus Ábris, Dömölky Dániel, Ofner Gergely, Kovács Bence, Partig-Kis Erika

Alapítók, mūvészeti vezetõk, mentorok:
Jenna Jalonen, Juhász Péter

IZP program, Műhely Alapítvány, SUB.LAB.PRO The Ensemble Program

Topáz SUB.LAB.PRO
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek