Káva Kulturális Műhely

Elveszve

     

Az előadásra a 5-6. évfolyamos osztályok a petro.julianna@kavaszinhaz.hu címen jelentkezhetnek.

Színházi nevelés
Magyar nyelven

Színházi játékunk az elveszettség érzetét, a kapcsolódási pontok elvesztését és azok megtalálásának lehetőségét vizsgálja egy 12 éves fiú történetén keresztül. Gábor jó tanuló, de egyszer elkövet egy marhaságot az iskolában, ami lavinát indít el. Magára marad, az online térben próbál válaszokat adni a valós világ problémáira. Aztán a két világ egy napon végzetes módon összeér, Gábort kicsapják az iskolából. Több mint 20 évvel később Gábor döntési helyzetbe kerül: szembenéz-e a múltjával, egykori osztályával és önmagával, vagy egyszerűen hátat fordít mindenkinek?

A Káva Kulturális Műhelyben alkotók olyan fórumként látják és láttatják magukat, ahol a munkában, játékban résztvevők azt kutatják, hogy mit jelent embernek lenni a jelen társadalmában, mi a viszonyunk az általunk felvetett emberi, erkölcsi, társadalmi kérdésekhez és problémákhoz. Elsősorban színházi nevelési előadásokat készítenek általános és középiskolás csoportoknak, de drámaprogramok és hosszabb távú drámaprojektek megvalósításában is elkötelezettek.
A 2019/20-es évadban a Trafóval együttműködésben játsszák az Elveszve, a Sorsjegy és a Troll c. előadásaikat a Trafóklubban.

Színész-drámatanárok: Patonay Anita (Anita, felnőtt Anita, tanárnő, anya, Julcsi, narrátor), Takács Gábor (Gábor, felnőtt Gábor, apa, narrátor)
Író-dramaturg: Fabacsovics Lili
Látványtervező: Fabacsovics Lili – Simányi Zsuzsanna – Bojti Erzsébet
Rendező: Simányi Zsuzsanna


Ajánljuk még

Nincs megjeleníthető tartalom.
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 16h-20h30
  • egyéb napokon: 16h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • a többi napon: 16-19h
  • hétfő: szünnap
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek