Gondolat Generátor

Mesélő Online (Rendhagyó storytelling foglalkozás)

     
Ingyenes, online formában megvalósuló program.
A részvétel regisztrációhoz kötött, jelentkezés e-mailben a gondolatgenerator@trafo.hu címen.

A MESÉLŐ egy olyan közösségi esemény, ahol a résztvevők egy előadás témájából inspirálódva oszthatnak meg egymással történeteket. A MESÉLŐ foglalkozás vezetői színházi játékokkal segítenek beindítani a fantáziát és a történetek felidézését és kifejezését. Nem baj, ha fogalmad sincs, hogy mit tudnál mesélni, vagy soha nem jártál hasonló eseményen, hiszen itt közösen keresünk különböző nézőpontokat, hallgatunk és sztorizunk, mert mindenki története fontos és érdekes!

Március 30-án este 7-től különböző gondolatindító kérdéseket és játékokat osztunk meg veletek egy zárt csoportban a VÁLTOZÁS témájához kapcsolódóan. Ezek mentén emlékeket és történeteket idézhettek fel és oszthattok meg különböző formákban (írás, zene, kép, hangfelvétel, stb.), hogy aztán az alkalom végén a felgyűlt történetfoszlányokból és egymás megosztott alkotásaiból is inspirálódva mindenki összeállíthassa saját digitális VÁLTOZÁS-installációját. 

Nem baj, ha fogalmad sincs, hogy mit tudnál mesélni, vagy soha nem jártál hasonló eseményen, hiszen ez még számunkra is újdonság! Próbáljunk meg közösen keresni különböző online nézőpontokat, olvassunk, kutassunk és sztorizzunk, mert mindenki története érdekes!

Kikkel?
Papp Katika színésszel, Szepes Anna és Nagy Emese drámainstruktorokkal

INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!
Jelentkezni email-ben a gondolatgenerator@trafo.hu címen lehet, ezen keresztül tartjuk a résztvevőkkel a kapcsolatot, és elküldjük a további tudnivalókat, ami a játékhoz szükséges.

Létszám: max 30 fő

Sok szeretettel várjuk azok jelentkezését, akik szívesen mesélnek és hallgatnak történeteket.

A programhoz kapcsolódó Facebook-esemény elérhető ITT.

„Kinn is vagyok, benn is vagyok, jaj, de nagyon boldog vagyok!” Ez a jó kis LGT-dal járt a fejemben, amikor elmentem kibicnek a Trafóba egy hétköznap este, hogy megnézzem, miről is szól a Gondolat Generátor Mesélő-estje. Both Gabi írása.


TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 16h-20h30
  • egyéb napokon: 16h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • a többi napon: 16-19h
  • hétfő: szünnap
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek