Mome DCLab + smART! @ WAMP

A részvétel WAMP-belépővel ingyenes.
Millenáris Park „B“ csarnok (1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.)
A részvétel WAMP-belépővel ingyenes.


Lépj (re)akcióba egy világító interaktív szövettel, készíts magadnak egy perszonalizált tetrisz-nyakék-mintát és hallgasd meg milyen is egy vizuális zenei live act. Sőt! Még egy virtuális képeslapküldésre is időt szakíthatsz a WAMP forgatagában. A Trafó standjánál ugyanis smART!-kalandokkal is várunk.

11:00 Kiskéry Dániel: Hexubi [MOME Digital Craft Lab]

Kiskéry Dániel hordható digitális szövedéke, a Hexubi a fény és a mozdulatok viszonyának vizualizációjával szemlélteti és tárgyiasítja a kommunikáció alapját képező akció-reakció, ismétlő és felismerő észlelési folyamatokat. A 3D-nyomtatással készült élő szövet ugyanis reflexszerűen képes reagálni a környezetére… Hexubi egyszerre kaméleon és tarka kolibri, aki igyekszik a legmegfelelőbb színkombinációban elrejtőzni vagy éppen kitűnni az őt körülvevő térből. Ha szeretnéd letesztelni színváltó képességét, gyere és készíts vele egy közös fotót!
 
https://www.behance.net/danielkiskery
 
Együttműködő partner: MOME Digital Craft Lab
 
11:30, 15:30 smARt cARd
 
Tudtad, hogy az augmented reality (AR) kóddal a valós környezetnek az okosmobilok és tabletek kamerája által közvetített képére különböző online tartalmak helyezhetőek el képek, videók, gifek vagy akár 3D-modellek formájában? Kapd elő a telefonod és fedezd fel hogyan! Ámulj el és küldj egy virtuális üdvözletet!
 
Együttműködő partnerek: smARtest.2015, Placcc, Let it Be! art agency
 
http://letitbeartagency.com/artcity/smart-cards/
 
12:00 Cser Boglárka Johanna: Beadris [MOME Digital Craft Lab]
 
A Beadris a tetrisz-játék és a gyöngyfűzés újszerű keveréke, egy olyan mobil alkalmazás, mely során az felhasználó el tudja kapni a számára szimpatikus építőelemeket és egy játék során elkészítheti magának a saját perszonalizált nyakékét.
 
http://boglarkajohanna.blogspot.hu
 
Együttműködő partner: MOME Digital Craft Lab
 
15:00, 16:00 Váczi Dániel: Hímzőgömb-liveact
 
A Hímzőgömb egy valós idejű hang-vizualizációs eszköz, amely a 12 kromatikus zenei hangot a sík 12 irányának és a színkör 12 színének felelteti meg. A hímzőgépekre jellemző, hogy az egyhelyben járó tű alatt a textília mozog, ehhez hasonlóan a Hímzőgömb mozdulatlan íróeszköze alatt egy virtuális gömb forog el a hangnak megfelelően. Csend esetén az íróeszköz nem hagy nyomot, de a gömb tovább forog a legutolsó hang irányában.
 
Koncepció: VÁCZI Dániel
Programozás: PAPP Gábor (XORXOR), HAJDU Gáspár (XORXOR), NAGY Ágoston (BINAURA)
 
 
 
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek