Compagnie Marie Chouinard (CAN)

     

FIGYELEM!
A Trafóban a bODY_rEMIX/gOLDBERG_vARIATIONS előadásra jegyeket május 5-ig lehet vásárolni, illetve eddig kell átvenni a foglalt jegyeket. Felhívjuk figyelmüket arra, hogy a foglalások nem helyre szólnak - jegyvásárláskor nyílik alkalmuk ülőhelyet (és egyúttal jegykategóriát!) választani.
A Thália Színház jegypénztárában lehetséges a helyre (és jegykategóriára) szóló jegyfoglalás!

Thália Színház jegypénztár: T: 331-0500, 331-0635
nyitva: 10-18h, péntek 10-17h
Jegyfoglalás telefonon: www.thalia.hu

bODY_rEMIX/gOLDBERG_vARIATIONS
Marie Chouinard csoportos koreográfiájában ismét egy klasszikus zeneműhöz, Johann Sebastian Bach Goldberg Variációk c. munkájához nyúl. A tőle megszokott könnyedséggel és játékossággal kezeli mind a hang- és a mozgásanyagot, mely az előadásban szerves egységgé kovácsolódik. A táncosok rendhagyó módon különféle kiegészítőket használnak. A hagyományostól radikálisan eltérő funkcióban jelenik meg a spicc-cipő, illetve mankók, kötelek, protézisek és balett rudak kavalkádja segít a táncosoknak saját határaikat átlépni és túlszárnyalni, újszerű mozdulatsorokat létrehozni.

www.mariechouinard.com

Koreográfia: Marie Chouinard /Zene: Louis Dufort - Variations on the Variations, Johann Sebastian Bach -  Goldberg Variations (Variations 5, 6, 8) /Fotó: Marie Chouinard /A fotón: Chi Long, Carol Prieu

TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 16h-20h30
  • egyéb napokon: 16h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Előadási napokon 16-22h.
  • Nyitva: kedd-vasárnap: 16h-19h
  • Hétfőnként zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek