Moholy-Nagy Művészeti Egyetem - Magyar Táncművészeti Egyetem

FÚZIÓ / TEST-MEZ

     
4900 Ft
3700 Ft - diák, pedagógus, szenior
Trafó bérlet érvényes
#víziók #egymásra kapcsolódás #“Z” generáció

Mi az, ami ma egy fiatalt alkotásra inspirál? A közege? Vajon a szűkebb, vagy a tágabb környezete?  A “Z” generáció útkeresése, trauma feldolgozása, kapcsolódás-vágya. 

A saját hang kialakítása az alkotói folyamat szerves része, fókuszban a mozgás és a látvány fúziójával.  A legfrissebb generáció egymásra reflektálva, egymást inspirálva hoz létre etűdökre épülő produkciót. A táncosok a legfrissebbet, Mészáros Máté-ét mutatják meg tanult kortárstánc anyagukból, majd az egymásra készített saját alkotásaikkal mutatkoznak meg, már fuzionálva a divat, -jelmeztervező hallgatókkal, különleges vizuális hatásokkal kiegészítve azokat.  Az előadás második felében az öltözéktervező hallgatók bemutatják, mire inspirálták őket a táncosok videói, hogy aztán egy rendhagyó autonóm divatbemutatóban csúcsosodjon ki az est programja, aminek részei lesznek több korábbi és jelenlegi évfolyam vizsga munkáinak legjobbjai.

Szűcs Edit öltözék, jelmeztervező és Lőrinc Katalin táncművész évtizedek óta mentorálja egyetemisták kreatív tevékenységét. Időről időre fontosnak tartják megmutatni az állomásokat. 
Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME)
Design INTÉZET / TEXTIL SZAK / jelmeztervező szakirány Tringer Bea, Kresz Dorka, Varjú Ágnes, Ellenbacher Ádám, Hoover Laura,, Lóki Szimonetta, Kovács Andrea,  Szűcs Edit jelmeztervező, egyetemi adjunktus MOME

Magyar Táncművészeti Egyetem(MTE)
táncosok: Babácsi Ruszlán, Bondor Léna, Bondor Málna, Dorsich Hanna, Éles Míra, Gellért Gréta, Imely Dorka, Kathona Zorka, Kiricza Bence, Krasznai Árnika, Kótai Rozi Panna, Lászlóffy Emőke, Mészáros Hanna, Mohácsi Bora, Nagy Levente, Ónódy Ábel, Szabó Csenge

rendező: Lőrinc Katalin
technikus: Kálmán Salamon
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Jegypénztárunk augusztus 22-ig zárva tart.:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h - előadás vége + 30 perc, max. 22h
  • stúdió-, kabin- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • A Trafó Galéria 2024 szeptemberéig nyári szünet miatt zárva tart.
  • -
  • -
Elérhetőségek

  • A Trafó Kortárs Művészetek Háza Nonprofit Kft. Budapest Főváros Önkormányzata fenntartásában működik.

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek