Illés Haibo – Melykó Richárd

Drill

     
3600 Ft
2700 Ft- diák, pedagógus, nyugdíjas
Trafó bérlet érvényes
#REPÜLÉS #VERŐFÉNY #FORINT

Elsősorban a szakma pályakezdőinek dedikáljuk. 

A pályájuk elején járó alkotók nyugtalanságából kiinduló Drill egyszerre performatív és taktikus. Egymás esélyeiről és kulturális körülményekről egy üres térben, az izzó munkafény alatt. 

„A páros akciódús és felforgató volt. Egyenességük rendkívül megragadó. A két előadó nyíltan játszott a különböző mottókkal (…) a tudatos esetlenségtől és elviselhetetlenségtől egészen a tevékenységben rejlő eleven örömig terjedő skálán.” (Mondta a prágai munkabemutató után Hana Strejčková) 

„A közönséggel közös térben testük sebezhetőségének tudatában Illés és Melykó kíváncsisággal, kalandvágyból és komikus időzítéssel győzik le a félelmet. Megnyugodhatnak a fenyegető hatalom és a kontrollálhatatlan repülési vágy felfedezése során az üres nyilvános térben, vagy ez a küzdelem tere?” (Ewan McLaren) 

Az előadás munkabemutatója a prágai Alfred ve Dvoře színházban valósult meg a Bazaar Performance and Dance Festival rezidencia programja keretében, 2023 tavaszán.
Alkotók, előadók: Illés Haibo, Melykó Richárd 
Külön köszönettel: Ewan McLaren, Bush Hartshorn, Yifeng Zheng, Julie Cournut, Trulhárna Studio, 
Támogatók: Trafó Kortárs Művészetek Háza, Alfred ve Dvoře, Co-Funded by the European Union, Goethe Institut, Ministerstvo Kultury, Národní Plán Obnovy, Statny Fond Cultury CR, Bazaar Performance and Dance Festival
TRAFÓ KORTÁRS MŰVÉSZETEK HÁZA
Pénztár nyitvatartás:
  • nagytermi előadásnapokon: 17h - előadás vége + 30 perc, max. 22h
  • stúdió- és klubelőadás napokon: 17h-20h30
  • egyéb napokon: 17h-20h.
Trafó Galéria nyitvatartás:
  • Keddtől vasárnapig: 16h-19h
  • nagytermi előadásnapokon: 16h-22h.
  • Hétfőn zárva.
Elérhetőségek
Közérdekű

Médiapartnerek

Együttműködő partnerek